Τζέρεμι Ρένερ για το ατύχημα με το εκχιονιστικό: «Θα το έκανα ξανά γιατί ερχόταν προς τον ανιψιό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήλωσε πως αρνήθηκε να σκοτωθεί

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά με εκχιονιστικό 14.000 κιλών έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη Νταϊάν Σόϊερ (Diane Sawyer) του ABC, η οποία θα προβληθεί στις 6 Απριλίου στην αμερικανική τηλεόραση. Ωστόσο, σήμερα (29/3) βγήκε το πρώτο απόσπασμα στη δημοσιότητα, με τον Τζέρεμι Ρένερ να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

Ο Hawkeye στις ταινίες του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel (MCU) αναφέρει ότι το εκχιονιστικό μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό του, επειδή δεν λειτούργησε το φρένο έκτακτης ανάγκης, με αποτέλεσμα να τον σπρώξει και να μπει ο ίδιος στη θέση του και να παρασυρθεί από το όχημά του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης φαίνεται να δακρύζει, καθώς σκέφτεται τον αντίκτυπο που είχε το ατύχημα στην οικογένειά του. «Επέλεξα να επιβιώσω», είπε και πρόσθεσε ότι ήταν ξύπνιος καθ’ όλη τη διάρκεια και σκεφτόταν ότι «δεν πρόκειται να σκοτωθώ. Αποκλείεται».

Δείτε επίσης: Περπατά ξανά μετά το ατύχημα ο Τζέρεμι Ρένερ

«Θα το έκανα ξανά», δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή του ABC, στην ερώτηση τι θα έκανε σήμερα αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο. «Κι αυτό, γιατί το μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό μου» πρόσθεσε ο ηθοποιός, 3 και πλέον μήνες μετά το ατύχημά του.

«Τον έβλεπα μέσα σε μια λίμνη αίματος που έτρεχε από το κεφάλι του», θυμάται ο ανιψιός του Ρένερ στο τρέιλερ της εκπομπής με τη συνέντευξη και πρόσθεσε ότι «έτρεξα προς το μέρος του. Δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός».

Ο Τζέρεμι Ρένερ υποβλήθηκε σε θεραπεία και χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, καθώς είχε 30 σπασμένα κόκκαλα, ένα από τα πλευρά του τρύπησε το συκώτι του ενώ ο ένας από τους πνεύμονές του κατέρρευσε.

«Έχασα πολύ δέρμα και αίμα και έσπασα πολλά κόκκαλα. Όμως, κατάφερα να επανέλθω μετά από πολλή αγάπη… και τιτάνιο», δήλωσε ο Τζέρεμι Ρένερ αστειευόμενος για τη διαδικασία ανάρρωσης που ακολουθεί μέχρι σήμερα.