Τζέρεμι Ρένερ: «Η καριέρα του δεν αποτελεί προτεραιότητα του πλέον», αποκάλυψε κοντινό του πρόσωπο

Ρένερ

Σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός

Την αποκάλυψη πως το μέλλον του στο Χόλιγουντ και η καριέρα του Τζέρεμι Ρένερ δεν είναι πλέον η προτεραιότητα του, έκανε κοντινό πρόσωπο του ηθοποιού, που τραυματίστηκε σοβαρά από εκχιονιστικό.

Ο 52χρονος δημοφιλής ηθοποιός συνεχίζει την ανάρρωσή του μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά του 2023, όταν ένα εκχιονιστικό τον παρέσυρε έξω από το εξοχικό του στη Λίμνη Τάχο της Καλιφόρνια, την ώρα που ο ίδιος προσπαθούσε να απεγκλωβίσει άλλα μέλη της οικογένειάς του από το χιόνι.

Όπως αναφέρει η DailyMail, επικαλούμενη πηγή του περιβάλλοντος του ηθοποιού που μίλησε αποκλειστικά στο βρετανικό μέσο, «το Χόλιγουντ δεν είναι η προτεραιότητά του πλέον, αν και προφανώς λατρεύει ακόμα τη δουλειά του και την υποκριτική γενικότερα».

Περίπου 30 κόκκαλα του Τζέρεμι Ρένερ έσπασαν μετά την παράσυρσή του από το εκχιονιστικό. Το γεγονός ότι επέζησε τον κάνει να πιστεύει ότι «πρέπει να χρησιμοποιήσει τον λόγο του για να αλλάξει πραγματικά τον κόσμο», δηλώνει η πηγή στη DailyMail.

Δείτε επίσης: Τζέρεμι Ρένερ: Αποκάλυψε ότι έσπασε 30 κόκκαλα στο ατύχημα με το εκχιονιστικό

«Είναι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει ως ηθοποιός, αλλά όλη αυτή η κατάσταση του έδειξε πραγματικά ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει και άλλο κόσμο», προσθέτει η πηγή.

Πως είναι σήμερα ο ηθοποιός

Μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο, ο Τζέρεμι Ρένερ γύρισε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και έχει επικεντρωθεί απόλυτα στην ανάρρωσή του. Ακόμη δεν μπορεί να περπατήσει, εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστη όταν τον παρέσυρε το εκχιονιστικό βάρους 7 τόνων.

Στο πλευρό του βρίσκεται η 69χρονη μητέρα του αλλά και η 9χρονη κόρη του, που έχει με την πρώην σύζυγό του Σόνι Ποτσέκο. «Η μητέρα του είναι μια τρομερή πηγή συμπαράστασης και βοήθεια για τον Τζέρεμι. Μένει μαζί του τα περισσότερα σαββατοκύριακα, όπως και η κόρη του Έιβα», δήλωσε η πηγή στη DailyMail.

«Είναι απόλυτα επικεντρωμένος μόνο στην ανάρρωσή του και κάνει αποκατάσταση για να μάθει πώς να περπατά ξανά. Ο Τζέρεμι ξέρει ότι είναι τόσο τυχερός που είναι ζωντανός. Κάθε μέρα είναι λίγο καλύτερη από πριν και σίγουρα σημειώνει πρόοδο, αλλά η πρόοδος είναι αργή», εξηγεί στη DailyMail η πηγή.

Διαβάστε επίσης  Shannen Doherty: Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση πριν τον θάνατό της - «Για πρώτη φορά αισθάνομαι αισιόδοξη»