Τζόνι Ντεπ: Είναι σε σχέση με τη δικηγόρο που τον υπερασπίζετε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζόνι Ντεπ

Η Καμίλ Βάσκεζ ρωτήθηκε για τις φήμες

Η δίκη του Τζίνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ μονοπωλεί το ενδιαφέρον και έχει λάβει διαστάσεις. Ωστόσο, ένα τρίτο πρόσωπο παίρνει μέρος στην ιστορία.

Τη δική της «στρατιά» από φαν έχει αποκτήσει η Καμίλ Βάσκεζ, η όμορφη και χαρισματική δικηγόρος του Τζονι Ντεπ που πρόσφατα «αναμετρήθηκε» με την Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο της Κομητείας Φέρφαξ, όπου εκδικάζεται η μήνυση του σταρ του Χόλιγουντ κατά της πρώην του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η στάση της Βάσκεζ στο δικαστήριο ενθουσίασε τους φαν του Τζόνι Ντεπ που αποθέωσαν τη δικηγόρο στα social media, ποστάροντας meme που την έδειχναν ως… Θεό Θορ, πλέκοντας το εγκώμιό της και ζητώντας επιτακτικά από τη φίρμα όπου εργάζεται να την κάνει συνέταιρο! Ένας χρήστης πόσταρε μερικές μέρες πριν μια φωτογραφία του με μπλουζάκι «Αγαπάω την Καμίλ Βάσκεζ», ενώ υπήρξαν ως και προτάσεις να αντικαταστήσει η νεαρή νομικός την Άμπερ Χερντ στο Aquaman 2.

Πολλοί φαν του Ντεπ το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, διαβλέποντας ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντεπ και την όμορφη Καμίλ. Κλιπ που δείχνουν τη δικηγόρο να γελάει με κάποιο αστείο του σταρ, να του ψιθυρίζει κάτι ενώ κάθεται δίπλα του, ή να τον αγκαλιάζει (κάτι που συνέβη στο τέλος της αντεξέτασης της Χερντ) ποστάρονται από χρήστες των social media με τη συνοδεία ρομαντικής μουσικής και με λεζάντες που εκφράζουν σιγουριά ότι… κάτι τρέχει!

Η ίδια η Βάσκεζ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο καθώς έβγαινε από το δικαστήριο την περασμένη Τρίτη «αν βγαίνει με τον Ντεπ», δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση, και απλώς γέλασε, προτού χαιρετήσει μερικούς φαν που βρίσκονταν έξω από το κτίριο και αποχωρήσει.

Παρά τους ευσεβείς πόθους των οπαδών του Τζόνι Ντεπ και το ατέλειωτο shipping για το «ζευγάρι» online, πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις όπου, «παρότι υπάρχει καπνός, δεν υπάρχει φωτιά», γράφει το TMΖ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του, όλες αυτές οι φήμες περί ερωτικής έλξης ή δεσμού ανάμεσα στον Ντεπ και τη δικηγόρο του δεν έχουν καμία βάση, αφού η Καμίλ Βάσκεζ είναι δεσμευμένη…

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα η πληροφορία αυτή θα πτοήσει τους «ερασιτέχνες ντετέκτιβ» του διαδικτύου που είναι αποφασισμένοι να μάθουν με κάθε τρόπο την αλήθεια. Πιθανότατα τις επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος της δίκης κάθε χειρονομία ή λέξη που ανταλλάζει ο Ντεπ με τη Βάσκεζ θα μπαίνουν στο μικροσκόπιο, αποσπώντας ίσως την προσοχή από τα πολύ σοβαρά ζητήματα που θίγονται στη συγκεκριμένη νομική διαδικασία.

Πηγή: gazzetta.gr