Βασίλης Μπισμπίκης για Σάββα Πούμπουρα: “Με νευρίασε, ήταν χυδαιότητα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασίλης Μπισμπίκης

Κατά ποιων παραλίγο να “σήκωνε χέρι”

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, αναφέρθηκε στις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και στάθηκε ιδιαίτερα στον Σάββα Πούμπουρα και για το πρόσφατο χιουμοριστικό βίντεο που τον μιμούταν.

«Σε κάποια πεσίματα υπήρχε χυδαιότητα, καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν και ζουν εις βάρος των ανθρώπων, κριτικάρουν τις ζωές τους και σχολιάζουν. Αυτό το κυνήγι είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα;», δηλώνει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Και το τηλέφωνο σήκωσα για να αντιδράσω σε δημοσιογράφο… και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω. Έβλεπα τις προάλλες μία εκπομπή που έβαζαν κοιλιές και έκαναν εμένα. Ρε φίλε, κατ’ αρχάς ξέρεις για ποιον λόγο μπορεί να έχω εγώ κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους», απαντά ο ηθοποιός στην κάμερα του MEGA.
«Ο Σάββας Πούμπουρας με νευρίασε, δεν μου άρεσε. Από ανθρώπους που γνωρίζεις, γιατί τον είχα γνωρίσει, να βγαίνουν και να κάνουν αυτό το σόου. Το εισέπραξα ως χυδαιότητα, να πουλήσουμε δηλαδή κάτι σε σχέση με μία άλλη προσωπικότητα», ξεσπά σε άλλο σημείο ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Εννοείται ότι δεν μετανιώνω για το ζεϊμπέκικο που χόρεψα. Δεν έχω καμία ανάγκη επιβεβαίωσης από τον κόσμο αλλά μόνο από τη Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένεια και τους φίλους μου», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης για το βίντεο από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια και το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.