Βασιλόπουλος: “Ξεχωριστή εμπειρία η ταινία με τον Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη”

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε σήμερα ο ηθοποιός Χρήστος, ο οποίος τα τελευταία 13 χρόνια μένει στην Αμερική.

«Ότι θα ξενυχτούσα για σένα μετά από τόσα χρόνια, δεν το περίμενα!», είπε χαριτολογώντας ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ο γιος μου μού έχει αλλάξει τη ζωή. Επαγγελματικά, συναισθηματικά… Το καταλαβαίνει και ο Σάββας, και όσοι έχουν παιδιά. Πάντα ήθελα να γίνω πατέρας και να κάνω οικογένεια, περίμενα το σωστό timing, τον σωστό άνθρωπο…», τόνισε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια είχε να πει: «Αυτό που με έκανε να φύγω ήταν ότι ήθελα επαγγελματικά να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Να κάνω κάτι σε πιο international επίπεδο. Δεν ήξερα ότι θα έμενα τόσα χρόνια στην Αμερική. Ήρθα να ψάξω και να ψαχτώ. Μου έδινα δύο χρόνια. Είπα στον εαυτό μου “έκλεισα μία μικρού μήκους ταινία”, που πήγε σε φεστιβάλ, οπότε είπα ότι μπορώ να κάνω κάτι εδώ πέρα. Στη συνέχεια άρχισα να κλείνω περισσότερες δουλειές».

Πλέον οι παραγωγοί τον ρωτούν από ποιο μέρος της Ευρώπης είναι. Η προφορά του είναι τόσο καλή, που υποδύεται ρόλους που συνήθως μένουν στην Αμερική, την Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες.

Φέτος το καλοκαίρι παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε στην ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας.

«Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία να δουλεύεις με τον Αντόνιο Μπαντέρας», δήλωσε και πρόσθεσε ότι η μεταμόρφωση της Θεσσαλονίκης ως Μαϊάμι ήταν εκπληκτική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *