Βάσω Λασκαράκη: “Απλά κάθε ηθοποιό τον εξιτάρει να κάνει και διαφορετικά πράγματα”

Λασκαράκη

Τι είπε για τα επαγγελματικά της σχέδια

Η δημοφιλής ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Mεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κωμική σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», στη μακρόχρονη συνεργασία με το δίδυμο των επιτυχιών, Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας αλλά και την παρουσία τόσο σε κωμικούς όσο και δραματικούς ρόλους.

Πάντως άφησες την Κρήτη για τα γυρίσματα του σίριαλ των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» στο MEGA. Αγαπάς τις οικογενειακές κωμωδίες;

Ε, το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» δεν είναι ακριβώς οικογενειακή κωμωδία. Είναι μια κωμωδία καταστάσεων.

Πόσο Βάσω έβαλλες στη δική σου Μαίρη;

Δεν είναι κάτι πολύ μακριά από μένα. Η Μαίρη είναι μια γυναίκα στη δεκαετία των 40, οπότε δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Κάποιες κινήσεις ή αντιδράσεις της, όπως αυτά που σκαρφίζεται για να κάνει τον άντρα της να ζηλέψει, αυτά που βλέπει στις παλιές ελληνικές ταινίες και αγαπούν πολύ ο Μιχάλης και ο Θανάσης, εγώ δεν θα τα έκανα. Αλλά όλα αυτά που αντιμετωπίζει μια σύγχρονη γυναίκα, από τα ψώνια και την καθαριότητα μέχρι τη δουλειά και τις σχέσεις της με τα παιδιά, είναι πολύ κοντά μου.

Διαβάστε επίσης  Γη της Ελιάς: Tο απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Λυκούργος προκαλεί ανησυχία

Λαχταράς έναν δραματικό ρόλο;

Στο «Έρωτας μετά» το 2019, που ήταν ένα κοινωνικό σίριαλ, είχα δραματικό ρόλο. Θυμάμαι πως είχα περπατήσει ξυπόλυτη όλη την Αττική. Οπότε λίγο ξεθύμανε αυτό με τους κωμικούς και δραματικούς ρόλους. Τελειώνοντας όμως ο «Έρωτας μετά», είπα «ωραία, ας γυρίσω στην κωμωδία». Η αλήθεια είναι πως αγαπώ τις οικογενειακές κωμωδίες. Απλά κάθε ηθοποιό τον εξιτάρει να κάνει και διαφορετικά πράγματα. Παρατηρώ πως την επόμενη χρονιά δεν θα γίνουν πολλές κωμωδίες, δυστυχώς.

Πηγή: zappit.gr