Ευχάριστα νέα για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής βγήκε από την ΜΕΘ.
Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη, η οποία μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», η αλλαγή από ΜΕΘ σε ΜΑΦ έγινε για να υπάρξει αυξημένο επισκεπτήριο.
«Βρίσκεται σε σταθερή κλινική κατάσταση, χρειάζεται χρόνος», τόνισε η ίδια σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.
Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Μαρτίου και ενώ βρισκόταν στις πρόβες του «J2US», ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν υποστηρίζεται μηχανικά πλέον – Ολα θα πάνε καλά», λέει η αδερφή του (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο στιλίστας της μουσικής εκπομπής, βρισκόταν μαζί με τον Δημήτρη Κόκοτα στο καμαρίνι, όταν ο τραγουδιστής άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Όπως είχε πει ο Κώστας Ζήσης:
«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν έτσι ευδιάθετος. Κάναμε αστεία ντύθηκε και πήγε μέσα στο stage να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στο stage ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Άρχισε να γδύνεται να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή κάλεσα αμέσως το 166 επιτόπου, για να έρθει ασθενοφόρο και οι άνθρωποι με σύνδεσαν με τον γιατρό με έβαλαν σε ανοιχτή ακρόαση και μίλησε κατευθείαν το Δημήτρη. Τον ρώτησε πώς νιώθει πώς είναι. Του απαντούσε ο Δημήτρης εκείνη τη στιγμή και η γιατρός τον ρώταγε πως νιώθει πού αισθάνεται πόνο, που του έχει μουδιάσει το χέρι, αν έχει τάση για εμετό, αν έχει πόνο στην καρδιά, αυτό.
Ο γιατρός είπε ότι “στέλνω αμέσως τον διασώστη με μηχανή για να έρθει αμέσως και όντως ήρθε μέσα στα επόμενα 20 λεπτά και μετά από 10 – 15 λεπτά ήρθε και τον ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του ναι, περνούσε δύσκολα εκείνη τη στιγμή αλλά για τις αισθήσεις του δεν τις είχε χάσει. Ήταν ψύχραιμος, πονούσε, μίλησε με ανοιχτή ακρόαση με τον γιατρό αυτό, έγιναν όλα πολύ γρήγορα».