Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Αρχισα να συμπεριφέρομαι, κάτι που με ωρίμασε και πιο πολύ, σαν γονιός των γονιών μου”

Κυριακίδης

Τι είπε για την σχέση με τον πατέρα του

O δημοφιλής ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα και στην εκπομπή Status του Astra Tv.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση που διατηρούσε με τον πατέρα του αλλά και το χάσμα γενεών, όπως το χαρακτήρισε, που τους χώριζε.

Ειδικότερα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο άνθρωπος αυτός υπήρξε δημιουργικός, δραστήριος στη δουλειά του αλλά τον γνώρισα με άσπρα μαλλιά. Δηλαδή ήταν ασπρομάλλης όταν τον γνώρισα και όταν άρχισα να μεγαλώνω και χωρίς πολύ μεγάλη όρεξη και ενέργεια για ζωή. Άρα καταλαβαίνεις ότι υπήρξε διάσταση απόψεων, διάσταση γενεών και μεγάλο χάσμα γιατί δεν μπορούσε να ακολουθήσει το παιδί του ούτε και το παιδί τον πατέρα. Άλλα τα ενδιαφέροντα, αλλά και από αυτό κερδισμένος βγήκα».

«Έγινα ο διαιτητής του σπιτιού. Άρχισα να συμπεριφέρομαι, κάτι που με ωρίμασε και πιο πολύ, σαν γονιός των γονιών μου λόγω της αποστάσεως και της μη συνεννόησης μεταξύ μας. Άρχισα να οργανώνω και να φιλτράρω τη σχέση τους αλλά και την ίδια μας την οικογένεια εξ ανάγκης για να προστατεύσω εμένα αλλά και την οικογένεια μου. Άρα λίγο σαν να τους πήρα αγκαλίτσα ήταν από μωρό παιδί, για να τους δείξω ότι πρέπει να ηρεμήσουν, πρέπει να διδαχτούν από τη ζωή αλλά δεν το καταλάβαιναν» συμπλήρωσε, επίσης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης  Αντίνοος Αλμπάνης: "Η συνεργασία με τον Χριστόφορο είναι κάθε φορά μια εμπειρία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: zappit.gr