Βλάσσης Χολέβας: Τι απάντησε για τη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Χολέβας

Σχόλια για Μπράτη και Παπαβλασοπούλου που θα συζητηθούν

Ο Βλάσσης Χολέβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα για το πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μόδα, τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη, ενώ αναφέρθηκε και στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αλλά και στον Άγγελο Μπράτη, κάνοντας σχόλια που θα συζητηθούν!

«Θέλουμε με τη μόδα να δώσουμε αισιόδοξα μηνύματα. Τη δουλειά την έμαθα από την μητέρα μου, είναι σχεδιάστρια», σημείωσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, ενώ πρόσθεσε ότι «Τσακωνόμαστε κάθε μέρα με τη μητέρα μου, αλλά κάθε μέρα τα βρίσκουμε. Είναι δημιουργικοί οι τσακωμοί μας».

«Πολλές φορές έχω δει σχέδιά μου σε 2 χρόνια σε μεγάλους οίκους», αποκάλυψε ο ίδιος σχετικά με το αν του έχουν «κλέψει» ποτέ δημιουργίες του.

Σχολιάζοντας την παρουσία της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο GNTM ο Βλάσσης Χολέβας είπε ότι «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ήταν έτοιμη για αυτό το βήμα, δεν τα πήγε καλά».

Αναφερόμενος και στη δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τη Μέγκι Ντρίο, σημείωσε ότι «Ήταν πολύ άκομψο που ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι δεν ξέρει την Μέγκι Ντρίο, ήταν σαν επίθεση».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύζυγό του, ο ίδιος αποκάλυψε ότι: «Ήμασταν 4 χρόνια παντρεμένοι με την πρώην σύζυγό μου και έχουμε μια κόρη 12 ετών, η οποία μου μιλάει για την συλλογή μου, ότι πρέπει να γίνει μοντέρνα».

«Η πρώην σύζυγός μου ήταν μοντέλο. Γνωριστήκαμε στα γενέθλιά μου σε ένα μαγαζί, και μετά τυχαία ξαναβρεθήκαμε. Ήταν παντρεμένη και χώρισε όταν γνωριστήκαμε», πρόσθεσε.

«Η φημολογούμενη σχέση με την Μαρίνα Πατούλη προέκυψε γιατί κάνουμε παρέα. Η Μαρίνα με τη μητέρα μου φτιάχνανε διάφορα πράγματα στο εργαστήριο. Γιατί να απαντήσουμε με ναι ή όχι στο αν έχουμε σχέση; Προέχει το θέμα της δουλειάς», είπε ο ίδιος κλείνοντας αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Μαρίνα Πατούλη.