Βόμβα για το ζευγάρι Πικέ – Σακίρα – Τον έπιασε με άλλη και είναι στα χωρίσματα

Ξέφρενη ζωή για τον ποδοσφαιριστή

Δημοσίευμα που καίει τον Πικέ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναφέροντας πως ο ποδοσφαιριστής απάτησε την Σακίρα και το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Η εφημερίδα “Periodico έκανε την… αρχή, αναφέροντας ότι ο Ζεράρ Πικέ μένει μόνος εδώ και λίγες εβδομάδες στο παλιό του σπίτι. Τα “σενάρια” χωρισμού δεν άργησαν να… φουντώσουν, με την σκανδαλοθηρική εκπομπή “Mamarazzis” να δίνει το δικό της αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην έντονη φημολογία των ημερών.

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους», τόνισε η δημοσιογράφος Λάουρα Φε.

Σύμφωνα όσα αναφέρθηκαν, ο Πικέ όχι μόνο επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε όσο ήταν εργένης, αλλά έχει αρχίσει ξέφρενη ζωή, γεμάτη πάρτι και άλλες γυναίκες. Αναφέρεται ότι μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, νοικιάζουν πριβέ δωμάτια σε διάσημα κλαμπ της καταλανικής πρωτεύουσας και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας, μαζί με γυναικείες παρουσίες.

Μάλιστα, η εκπομπή αναφέρει ότι το πιο πρόσφατο τραγούδι της Σακίρα με τίτλο «Te Felicito» (Σε συγχαίρω), είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στον Πικέ. Οι στίχοι του μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία εμπιστοσύνης.

Διαβάστε επίσης
Ο Πικέ ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία με την Κλάρα Κία

Επίσης, τονίζεται ότι από τον Μάρτιο και μετά, το ζευγάρι δεν έχει καμία κοινή φωτογραφία στο social media, κάτι που δεν συνήθιζε παλιότερα.

«Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ιμπιθα, η Σακίρα είχε μαζί της τους δύο γιους της Σάσα και Μίλαν και όχι τον Πικέ, κι έδειχνε λυπημένη και πεσμένη. Τώρα ξέρουμε το γιατί», ανέφερε η ίδια πηγή, που θεωρεί πια θέμα χρόνου το επίσημο διαζύγιο ανάμεσα σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της παγκόσμιας σόου-μπιζ.