Ξεσπά η Σίσσυ Χρηστίδου κατά του Γιώργου Λιάγκα: “Τον προκαλώ ανοιχτά, γιατί δε ρωτάει; Είναι απλό” (BINTEO)

Χρηστίδου

Τι συμβαίνει ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές

Ενοχλημένη φαίνεται να είναι η Σίσσυ Χρηστίδου με τα υπονοούμενα που άφησε ο Βαγγέλης Περρής για τον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρεία παραγωγής του, ότι δίνει οδηγίες στις εκπομπές και τα πρότζεκτ του να μιλούν με άσχημα λόγια για τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος με τα όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής αλλά και τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τον λόγο και φανερά εκνευρισμένη προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να ρωτήσει τους συνεργάτες του, που στο παρελθόν είχαν δουλέψει στη δική της εκπομπή, αν είχε δεχθεί ποτέ τέτοιου είδους οδηγία.

«Θέλω να κάνω μια πρόταση στον Γιώργο. Βασικά, δεν το είπε ο Γιώργος, το είπε ο Βαγγέλης Περρής, ο Γιώργος είπε “δε μπορώ να πιστέψω ότι βάζει ο Νίκος Κοκλώνης τις εκπομπές του να λένε τέτοια πράγματα”. Βέβαια, όταν λες, “δε μπορώ να πιστέψω”, είναι σαν να το πιστεύεις, αυτή είναι η άποψη μου… Θέλω να πω το εξής

Έχει εκεί πάρα πολύ κόσμο, που έχει δουλέψει εδώ, για την εκπομπή μας, για την Barkingwell, για τον Νίκο Κοκλώνη. Είναι εκεί η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η Ελένη Βουλγαράκη, η Άρια Καλύβα, ο Γρηγόρης Μπάκας. Όλοι αυτοί ήταν στην εκπομπή μας.

Διαβάστε επίσης  Ρομαντική απόδραση στον Πόρο για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά

Μπορεί λοιπόν να τους ρωτήσει, τον προκαλώ ανοιχτά και στον αέρα να τους ρωτήσει αν τους είχε δοθεί ποτέ τέτοιου είδους οδηγία από τη Barkingwell, από τον Νίκο Κοκλώνη, από εμένα, αν τους δόθηκε ποτέ τέτοια οδηγία» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και στο ίδιο έντονο ύφος συνέχισε,

«Γιατί δε ρωτάει; Είναι τόσο απλό. Και γίνονται τέτοιες υποθέσεις και λέει ο ίδιος, “εγώ δε σας έχω πει ποτέ τι να πείτε”. Τον πιστεύουμε. Γιατί ρίχνουν τέτοια υπονοούμενα και δε ρωτάει τα παιδιά; Εγώ πραγματικά τον προκαλώ και παρακαλώ τα παιδιά να πουν την αλήθεια… Η Ναταλία Ανδρικοπούλου είναι μια άλλη Ναταλία στον Γιώργο Λιάγκα από αυτή που ήταν εδώ. Προσαρμόζεσαι στο ύφος του παρουσιαστή και της εκπομπής. Ακόμα και η Ελένη, εγώ τη βλέπω ότι είναι αλλιώς. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει ατζέντα ή οδηγίες που δίνονται από κάποιον άλλον».

«Είναι τόσο εύκολο να αποδειχθεί αυτό, Και θα ήθελα οι άνθρωποι που είναι σε αυτή την εκπομπή να το κάνουν και από μόνοι τους. Πραγματικά δίνω το ελεύθερο, ας μιλήσουν και ας πουν αν τους είχε δοθεί ποτέ οδηγία από αυτή την εκπομπή» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: tlife.gr

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (sissychristidou)