Ξέσπασμα από τον γιο του Τομ Χανκς: «Δεν πρόκειται να με τρυπήσεις με τη βελόνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χανκς

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Ο Τσετ Χανκς, γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου χλεύαζε τον κορονοϊό λέγοντας πως είναι μια απλή γρίπη.

Αν και οι διάσημοι γονείς του ταλαιπωρήθηκαν πολύ προσπαθώντας να ξεπεράσουν την ασθένεια, ο Τσετ Χανκς φαίνεται ότι πιστεύει πως πρόκειται για μια «απλή γρίπη». Εκνευρισμένος όπως ήταν ανέβασε προκλητικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο διακωμωδεί τον κορονοϊό, που τους τελευταίους 18 μήνες έχει οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη στο θάνατο, και δεν θέλει να τον τσιμπήσει καμιά… βελόνα!

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο ο Τσετ Χανκς ξεκινάει μιλώντας με ήρεμο τόνο υπέρ του εμβολιασμού. «Για καιρό δεν πήρα θέση για το θέμα, αλλά πλέον πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω κόλλησαν κορονοϊό. Με τα νούμερα να ανεβαίνουν είναι σημαντικό να πω ότι έκανα το εμβόλιο. Είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι το ίδιο». Με αυτές τις φράσεις ξεκίνησε το βίντεο και ο θεατής σίγουρα θα πίστεψε ότι ο Τσετ εννοεί όλα όσα λέει.

Κι όμως, ακολούθησε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου: «Αν κάτι δεν έχει χαλάσει τότε δεν το φτιάχνεις. Δεν έχω κορονοϊό και δεν πρόκειται να με τρυπήσεις με τη βελόνα». Στη συνέχεια ο Τσετ Χανκς άρχισε να φωνάζει ότι η πανδημία είναι απάτη και ο κορονοϊός μια απλή γρίπη. Στο ίδιο βίντεο κάλεσε όσους είναι άρρωστοι ή βρίσκονται σε κίνδυνο να καθίσουν στο σπίτι τους, γιατί ο ίδιος βαρέθηκε να φοράει μάσκα.

Διαβάστε επίσης
Παγώνη: «Τα εμβόλια είναι για τη σοβαρή νόσηση και τον θάνατο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.