Υρώ Μανέ: “Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό, κάποιοι ζουν μέσα από τη ζωή των άλλων”

Υρώ Μανέ

Τι είπε για την σχέση της με την κόρη της

Η δημοφιλής ηθοποιός Υρώ Μανέ ήταν καλεσμένη σήμερα (11/2) στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» με τον Κώστα Τσουρό.

Μεταξύ άλλων. η Υρώ Μανέ μίλησε για την παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Το θεωρώ πολύ τιμητικό που υποδύομαι την ”κουτσομπόλα” στο «Έκτο πάτωμα», είναι μία θρυλική παράσταση που παίχτηκε πριν από 30 χρόνια με μεγάλη επιτυχία σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου» είπε η ηθοποιός.

Ειδικά για τον ρόλο της περιέγραψε: «Η δική μου κουτσομπόλα είναι μία πολύ καλή, πολύ δοτική και βοηθητική κουτσομπόλα, γιατί παραφυλάει στις πόρτες των άλλων, ακούει τι γίνεται και προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να παρέμβει. Η ζωή μου – στην παράσταση – είναι να παρακολουθώ τις ζωές των άλλων μέσα από την κλειδαρότρυπα».

Σημειώνεται ότι το έργο θα ανέβει για 8 παραστάσεις και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Παλλάς».

Τι είπε για το κουτσομπολιό

Η ίδια η Υρώ Μανέ ανέφερε μιλώντας με τον Κώστα Τσουρό ότι στην πραγματική της απεχθάνεται το κουτσομπολιό: «Δεν μου αρέσει. Κάποιοι άνθρωποι ζουν μέσα από τη ζωή των άλλων και μάλιστα χωρίς καλή προαίρεση». Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι υπάρχει και το κουτσομπολιό με καλή προαίρεση.

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Ειδικά τώρα με τα social το πιο εύκολο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι πολλές φορές με χυδαίο τρόπο να πει την γνώμη του. Ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει πολλά τέτοια σχόλια, καθώς δεν είμαι πολύ ”φίλη” με τα social».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για την δημοσιότητα σε σχέση με την προσωπική της ζωή: «Δεν χρειάζεται να προβάλλει κανείς την προσωπική του ζωή, είναι ανούσιο».

Στην συνέχεια μίλησε η Υρώ Μανέ για την κόρη της: «Είναι κινησιολόγος – χορογράφος. Η Φαίδρα κάνει κινησιολογία και σύγχρονο στην ομάδα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης που πήγε τώρα στην Ντόχα και στην Ευαγγελία Πλατανιώτη δημιούργησε το intro (την εισαγωγή της)». Και παραδέχθηκε: «Νομίζω κάποιες φορές μου ξεφεύγει και είμαι μαμά – κουκουβάγια».