Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Εχω μια αγάπη, ρε παιδί μου και δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου”

Μαζαρί

Τι αποκάλυψε για τον σύντροφο της

Το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν καλεσμένη στο DOT και συνάντησε τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη στο STAR.

Μέσα σε όλα, η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη αναφέρθηκε με καμάρι στην… ξινίλα της εξηγώντας πως έχει περάσει και από το στάδιο που δεν την αποδέχονταν έτσι όπως ήταν.

Ειδικότερα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μια αγάπη, ρε παιδί μου και δεν την ντρέπομαι την ξινίλα μου. Γιατί να την ντραπώ την ξινίλα μου; Δικιά μου είναι! Δηλαδή άμα δεν θέλεις λεμονάδα πήγαινε και βρες μια πορτοκαλιά, θα κάτσουμε να τσακωθούμε; Δηλαδή με το ζόρι να αλλάξω εγώ; Όχι, πάρε εσύ άλλο φρούτο. Μα δεν γίνεται, μην τρελαθούμε. Μετά από ένα σημείο στη ζωή σου, γιατί έχω περάσει και το στάδιο που με ενοχλούσε η αντιμετώπιση και το ότι δεν με αποδέχονταν έτσι όπως είμαι, λες «ρε φίλε». Το θέμα δεν είναι να προσπαθείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, εσένα σαν καθρέφτη. Το θέμα είναι να δεις πως εσύ μπορείς να κάτσεις μαζί με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο».

Στη συνέχεια είχε να πει: «Έχω έναν σύντροφο δεξαέξι χρόνια και φίλες πάνω από είκοσι χρόνια. Τον μικρό μου κόσμο τον έχω εξασφαλισμένο. Η βάση μου υπάρχει. Δεν είναι ότι ξαφνικά θέλω να δημιουργήσω ένα εκατομμύριο φίλους. Τους έχω».

Διαβάστε επίσης  Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού για τα νούμερα της τηλεθέασης

«Η δημοσιότητα δεν άλλαξε τη σχέση με τον σύντροφό μου, ούτε με τους φίλους μου, ούτε τίποτα. Αυτό που άλλαξε είναι αυτά τα πεσίματα που μου έκαναν στην αρχή με τις κάμερες, εκεί τρόμαζα λίγο στην αρχή, τώρα είμαι κουλ» συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Πηγή: zappit.gr