ΠΑΡΑΓΩΓΗΝ: Επίσκεψη σε φάρμα οικόσιτων πτηνών, σε παραγωγό βιολογικών αυγών και ξενάγηση σε μελίσσια

εκπομπή ΠαράγωΓΗΝ επεισόδιο 9 TV100

Το ένατο επεισόδιο της εκπομπής το Σάββατο 30 Απριλίου

Μετά το Πάσχα, η ΠαράγωΓΗΝ επιστρέφει και πάλι στους δέκτες της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης με το 9ο επεισόδιο της εκπομπής.

Πιστοί στο ραντεβού μας, το Σάββατο 30 Απριλίου στις 18:00, στην TV100 συνεχίζουμε τα ταξίδια μας και αυτή τη φορά βρισκόμαστε σε μία Φάρμα Οικόσιτων Πτηνών λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη ενώ στη Μαυρούδα γνωρίζουμε έναν παραγωγό βιολογικών αυγών. Παράλληλα, ένας μελισσοκόμος μας συστήνει τα μελίσσια του.

◉ NATURA FARM, ΦΑΡΜΑ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ

NaturaFerma γύρισμα οικόσιτα πτηνά ΠαράγωΓΗΝ εκπομπή TV100

Η ΠαράγωΓΗΝ πηγαίνει στα Βασιλικά και γνωρίζει από κοντά μία Φάρμα Οικόσιτων Πτηνών.

Ο Ιδιοκτήτης μας μιλάει για τα οικόσιτα πτηνά, για τη δουλειά που γίνεται στη Φάρμα του, για το ενδιαφέρον που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και για τους ερασιτέχνες και τους επαγγελματίες που τα προμηθεύονται.

NaturaFerma γύρισμα οικόσιτα πτηνά ΠαράγωΓΗΝ εκπομπή TV100

◉ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΥΓΩΝ

Στη Μαυρούδα Θεσσαλονίκης ένα κτήμα μετατράπηκε σε ορνιθώνα, όπου ζουν κότες που παράγουν βιολογικά αυγά.

Τι είναι τα βιολογικά αυγά, σε ποιες συνθήκες διαβιούν οι κότες στο συγκεκριμένο κτήμα και ποια είναι τα οφέλη από την κατανάλωσή τους;

◉ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Μακεδονικές Μέλισσες γύρισμα

Λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη επισκεπτόμαστε τις «Μακεδονικές Μέλισσες».

Ο μελισσοκόμος μας συστήνει τα μελίσσια του, που αυτή την περίοδο απολαμβάνουν την άνοιξη και τις ομορφιές της, και μας μιλάει για τα ταξίδια τους και το μέλι τους.

Ποια άλλα προϊόντα παράγουν οι μέλισσες, πόσο σημαντικές είναι για τη ζωή μας και το περιβάλλον και ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μελισσοκόμοι;

NaturaFerma γύρισμα οικόσιτα πτηνά ΠαράγωΓΗΝ εκπομπή TV100

ΠαράγωΓΗΝ: Μία παραγωγή της LIFE EVENTS

Η ΠαράγωΓΗΝ είναι μία εκπομπή, που αφορά τον πρωτογενή τομέα καλλιέργειας και μεταποίησης αγροτικών, αλιευτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία!

Η εκπομπή παρουσιάζει σε πρώτο πλάνο όλους τους πρωταγωνιστές της πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης, που αποτελούν βασικό συντελεστή της εθνικής μας οικονομίας καθώς και καινοτόμες ιδέες που γεννιούνται και αναπτύσσονται στην ελληνική ύπαιθρο.

Ως επί το πλείστον, τα γυρίσματά της είναι εξωτερικά και αφορούν παρουσιάσεις ενός προϊόντος, από το χωράφι, στο τραπέζι μας, πλούσιες συνεντεύξεις και διατροφικές συνήθειες και συμβουλές.

Παραγωγήν TV100 εκπομπή αγροτικός τομέας
Παραγωγή LIFE EVENTS ΚΟΙΝΣΕΠ

Η ΠαράγωΓΗΝ ταξιδεύει στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς) και σας μεταφέρει όλο τον παλμό της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής ζωής καθώς και την προσπάθεια των ανθρώπων για επιβίωση, ανάπτυξη, εξωστρέφεια και καινοτομία.

Πρόκειται για μία ιδέα της και παραγωγή της Life Events ΚΟΙΝΣΕΠ, η οποία φιλοξενείται στη συχνότητα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, την TV100.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του www.thes.gr και μέλος της Life Events, Γιώργος Νταλιάρης ενώ για την εκτέλεσή της συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Αρχισυνταξία: Θένια Μυλωθρίδου
Παραγωγή: Κυριακή Σεφερίδου, Ιωάννα Κατσαρού
Εικονολήπτης: Κώστας Κατραντζής
Β’ Εικονολήπτης: Μάκης Αβραμίδης
Μοντάζ: Συμεών Λαδόπουλος, Κώστας Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Κατραντζής

– Στην εκπομπή υπάρχουν και διατροφικές συμβουλές της διατροφολόγου, Ιουλίας Χαριστού.

– Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Πέμπτη στις 20:00, στην TV100.