ΠΑΡΑΓΩΓΗΝ: Επίσκεψη στις Βιολογικές Αγορές στη Θεσσαλονίκη και σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες Ζυμαρικών

ΠαραγωΓΗΝ 10ο επεισόδιο εκπομπή TV100

Το δέκατο επεισόδιο της εκπομπής το Σάββατο 7 Μαΐου

Η ΠαράγωΓΗΝ στο 10ο επεισόδιό της, το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαΐου, στις 18:00 στην TV100, επισκέπτεται τις Βιολογικές Αγορές Θεσσαλονίκης και τη μεγάλη Βιομηχανία Ζυμαρικών Eurimac στις εγκαταστάσεις της στο Κιλκίς.

Αυτή τη φορά η ΠαράγωΓΗΝ γνωρίζει από κοντά παραγωγούς των Βιολογικών Αγορών στη Θεσσαλονίκη ενώ εισχωρεί σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες ζυμαρικών στην Ελλάδα και μαθαίνει τα πάντα για την παραγωγή τους.

Βιολογικές λαϊκές αγορές Θεσσαλονίκης

Βιολογικές Αγορές Θεσσαλονίκη Παραγωγήν

Η ΠαραγωΓΗΝ βρίσκεται σε μία βιολογικά αγορά στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και συνομιλεί με βιοκαλλιεργητές, παραγωγούς αλλά και καταναλωτές.

Τι είναι οι Βιολογικές Αγορές, τι θα βρει εκεί ο κόσμος και γιατί τις επιλέγει;

Βιολογικές Αγορές Θεσσαλονίκη Παραγωγήν

Μάθετε για τις δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων, τις τιμές, τις πιστοποιήσεις και το πώς κάποιος που ενδιαφέρεται μπορεί να γίνει βιοκαλλιεργητής και μέλος τους.

Βιομηχανία Eurimac

Βιομηχανία Ζυμαρικών Eurimac Κιλκίς Παραγωγήν

Στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς, η ΠαραγωΓΗΝ ξεναγείται σε μία από τις μεγαλύτερες Βιομηχανίες Παραγωγής Ζυμαρικών στην Ελλάδα, την Eurimac.

Με 100% ελληνικά σκληρά σιτάρια, δημιουργούνται ποιοτικά προϊόντα που ταξιδεύουν σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Βιομηχανία Ζυμαρικών Eurimac Κιλκίς Παραγωγήν

Ο ποιοτικός έλεγχος γίνεται με τη χρήση της τεχνολογίας ενώ πολύ σημαντικό είναι και το οικολογικό αποτύπωμα το οποίο αφήνει.

ΠαράγωΓΗΝ: Μία παραγωγή της LIFE EVENTS

Η ΠαράγωΓΗΝ είναι μία εκπομπή, που αφορά τον πρωτογενή τομέα καλλιέργειας και μεταποίησης αγροτικών, αλιευτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία!

Διαβάστε επίσης
ΠΑΡΑΓΩΓΗΝ: Μαθαίνουμε για το ακτινίδιο Ημαθίας και την εκτροφή σαλιγκαριών στη Χαλκιδική

Η εκπομπή παρουσιάζει σε πρώτο πλάνο όλους τους πρωταγωνιστές της πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης, που αποτελούν βασικό συντελεστή της εθνικής μας οικονομίας καθώς και καινοτόμες ιδέες που γεννιούνται και αναπτύσσονται στην ελληνική ύπαιθρο.

Ως επί το πλείστον, τα γυρίσματά της είναι εξωτερικά και αφορούν παρουσιάσεις ενός προϊόντος, από το χωράφι, στο τραπέζι μας, πλούσιες συνεντεύξεις και διατροφικές συνήθειες και συμβουλές.

Παραγωγήν TV100 εκπομπή αγροτικός τομέας
Παραγωγή LIFE EVENTS ΚΟΙΝΣΕΠ

Η ΠαράγωΓΗΝ ταξιδεύει στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς) και σας μεταφέρει όλο τον παλμό της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής ζωής καθώς και την προσπάθεια των ανθρώπων για επιβίωση, ανάπτυξη, εξωστρέφεια και καινοτομία.

Πρόκειται για μία ιδέα της και παραγωγή της Life Events ΚΟΙΝΣΕΠ, η οποία φιλοξενείται στη συχνότητα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, την TV100.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του www.thes.gr και μέλος της Life Events, Γιώργος Νταλιάρης ενώ για την εκτέλεσή της συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Αρχισυνταξία: Θένια Μυλωθρίδου
Παραγωγή: Κυριακή Σεφερίδου, Ιωάννα Κατσαρού
Εικονολήπτης: Κώστας Κατραντζής
Β’ Εικονολήπτης: Μάκης Αβραμίδης
Μοντάζ: Συμεών Λαδόπουλος, Κώστας Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Κατραντζής

– Στην εκπομπή υπάρχουν και διατροφικές συμβουλές της διατροφολόγου, Ιουλίας Χαριστού.

– Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Πέμπτη στις 20:00, στην TV100.