ΠΑΡΑΓΩΓΗΝ: Γνωρίζουμε τη Βιομηχανία Τροφίμων Provil, βλέπουμε τη συγκομιδή σπαραγγιού στην Πέλλα και μιλάμε με τον Κώστα Κιλτίδη

Παραγωγην 11ο επεισόδιο TV100

Το ενδέκατο επεισόδιο της εκπομπής το Σάββατο 14 Μαΐου

Στο 11ο επεισόδιο της ΠαράγωΓΗΝ το ερχόμενο Σάββατο 14 Μαΐου, στις 18:00 στην TV100, σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Η ΠαράγωΓΗΝ επισκέπτεται τη γνωστή Βιομηχανία Τροφίμων Provil, στη συνέχεια ταξιδεύει στην Πιπεριά Πέλλας και βλέπει τη συγκομιδή σπαραγγιών ενώ μιλάει εφ’ όλης της ύλης με τον πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Κώστα Κιλτίδη.

◉ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – PROVIL

Εταιρεία Provil εκπομπή ΠαράγωΓΗΝ TV100

Η εκπομπή ΠαράγωΓΗΝ επισκέπτεται στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας τροφίμων Provil στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου.

Η Provil είναι μία εταιρεία που δημιουργεί τη γεύση. Οι άνθρωποί της μας μεταφέρουν τη φιλοσοφία τους και μας παρουσιάζουν μία νέα σειρά προϊόντων που ταξιδεύουν σε κάθε σπίτι εντός και εκτός συνόρων.

◉ ΣΠΑΡΑΓΓΙ – ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΕΛΛΑΣ

Σπαράγγια Πιπεριά Πέλλας εκπομπή ΠαράγωΓΗΝ TV100

Επόμενος σταθμός μας είναι ένα μικρό χωριό της Πέλλας, το οποίο φημίζεται για την παραγωγή σπαραγγιού.

Στην Πιπεριά γνωρίζουμε τους ανθρώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού, οι οποίοι μας συστήνουν το ελληνικό λευκό σπαράγγι που είναι φημισμένο στο εξωτερικό.

Σπαράγγια Πιπεριά Πέλλας εκπομπή ΠαράγωΓΗΝ TV100

Επισκεπτόμαστε τα χωράφια και βλέπουμε πώς γίνεται η συγκομιδή του καθώς και τις εγκαταστάσεις τους, όπου γίνεται η διαλογή και ξεκινά το ταξίδι για την κεντρική Ευρώπη.

◉ ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Κ.Μ.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Κ.Μ. Γιώργος Νταλιάρης εκπομπή ΠαράγωΓΗΝ TV100

Ακολουθεί συνέντευξη με τον πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Κώστα Κιλτίδη.

Ο κ. Κιλτίδης μας μιλάει για τις δράσεις του Φορέα που αφορούν την εξωστρέφεια των προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας και μοιράζεται την αγωνία του για την επόμενη ημέρα της Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Οικονομίας.

ΠαράγωΓΗΝ: Μία παραγωγή της LIFE EVENTS

Η ΠαράγωΓΗΝ είναι μία εκπομπή, που αφορά τον πρωτογενή τομέα καλλιέργειας και μεταποίησης αγροτικών, αλιευτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία!

Η εκπομπή παρουσιάζει σε πρώτο πλάνο όλους τους πρωταγωνιστές της πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης, που αποτελούν βασικό συντελεστή της εθνικής μας οικονομίας καθώς και καινοτόμες ιδέες που γεννιούνται και αναπτύσσονται στην ελληνική ύπαιθρο.

Ως επί το πλείστον, τα γυρίσματά της είναι εξωτερικά και αφορούν παρουσιάσεις ενός προϊόντος, από το χωράφι, στο τραπέζι μας, πλούσιες συνεντεύξεις και διατροφικές συνήθειες και συμβουλές.

Παραγωγήν TV100 εκπομπή αγροτικός τομέας
Παραγωγή LIFE EVENTS ΚΟΙΝΣΕΠ

Η ΠαράγωΓΗΝ ταξιδεύει στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς) και σας μεταφέρει όλο τον παλμό της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής ζωής καθώς και την προσπάθεια των ανθρώπων για επιβίωση, ανάπτυξη, εξωστρέφεια και καινοτομία.

Πρόκειται για μία ιδέα της και παραγωγή της Life Events ΚΟΙΝΣΕΠ, η οποία φιλοξενείται στη συχνότητα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, την TV100.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του www.thes.gr και μέλος της Life Events, Γιώργος Νταλιάρης ενώ για την εκτέλεσή της συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Αρχισυνταξία: Θένια Μυλωθρίδου
Παραγωγή: Κυριακή Σεφερίδου, Ιωάννα Κατσαρού
Εικονολήπτης: Κώστας Κατραντζής
Β’ Εικονολήπτης: Μάκης Αβραμίδης
Μοντάζ: Συμεών Λαδόπουλος, Κώστας Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Κατραντζής

– Στην εκπομπή υπάρχουν και διατροφικές συμβουλές της διατροφολόγου, Ιουλίας Χαριστού.

– Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Πέμπτη στις 20:00, στην TV100.