ΠΑΡΑΓΩΓΗΝ: Μαθαίνουμε τα πάντα για τα σπάνια μανιτάρια και επισκεπτόμαστε μία ιχθυοκαλλιέργεια πέστροφας στη Βέροια

Παραγωγην 8ο επεισόδιο Σπάνια Μανιτάρια Πέστροφα Θεσσαλονίκη Ημαθία TV100

Το όγδοο επεισόδιο της εκπομπής το Σάββατο 16 Απριλίου στις 18:00

Το προσεχές Σάββατο (16/04), η ΠαραγωΓΗΝ επισκέπτεται στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, μία μονάδα καλλιέργειας με Σπάνια Μανιτάρια ενώ παράλληλα, ταξιδεύει λίγο έξω από τη Βέροια, στους Γεωργιανούς και μαθαίνει τα πάντα για την ιχθυοκαλλιέργεια της πέστροφας.

Στο 8ο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής ΠαράγωΓΗΝ που προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18:00 από τη συχνότητα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, TV100, θα μάθουμε τα πάντα για τα σπάνια μανιτάρια και την πέστροφα.

◉ 𝝟𝝚𝝢𝝩𝝦𝝤 𝝥𝝖𝝦𝝖𝝘𝝮𝝘𝝜𝝨 𝝨𝝥𝝖𝝢𝝞𝝮𝝢 𝝡𝝖𝝢𝝞𝝩𝝖𝝦𝝞𝝮𝝢, 𝝙𝝞𝝖𝝗𝝖𝝩𝝖 𝝝𝝚𝝨/𝝢𝝞𝝟𝝜𝝨

Σπάνια Μανιτάρια Διαβατά Θεσσαλονίκη Μονάδα Καλλιέργειας εκπομπή ΠαράγωΓΗΝ

Η #ΠαράγωΓΗΝ επισκέπτεται λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στα Διαβατά, μία μονάδα καλλιέργειας Σπάνιων Μανιταριών.

Σπάνια Μανιτάρια Διαβατά Θεσσαλονίκη Μονάδα Καλλιέργειας

Τα καλλιεργήσιμα μανιτάρια, μοναδικά για τη γεύση τους και τα βιοενεργά συστατικά τους, έχουν μεγάλη διατροφική αξία και αντικαθιστούν στο τραπέζι το κρέας. Στην Ελλάδα, το μανιτάρι κερδίζει διαρκώς θαυμαστές και αυτό οδηγεί στην ανάπτυξη και του επιχειρηματικού κλάδου.

Σπάνια Μανιτάρια Διαβατά Θεσσαλονίκη Μονάδα Καλλιέργειας

Ο ιδιοκτήτης της μονάδας μας συστήνει τα σπάνια μανιτάρια που καλλιεργεί, τις συνθήκες που απαιτούνται, αλλά και τις αγορές στις οποίες απευθύνεται, το κέρδος και το μέλλον στην ελληνική αγορά.

Σπάνια Μανιτάρια Διαβατά Θεσσαλονίκη Μονάδα Καλλιέργειας

◉ 𝝞𝝬𝝝𝝪𝝤𝝟𝝖𝝠𝝠𝝞𝝚𝝦𝝘𝝚𝝞𝝖 𝝥𝝚𝝨𝝩𝝦𝝤𝝫𝝖𝝨, 𝝘𝝚𝝮𝝦𝝘𝝞𝝖𝝢𝝤𝝞 – 𝝗𝝚𝝦𝝤𝝞𝝖

Στους πρόποδες του Βερμίου, στο Νομό Ημαθίας, λίγο έξω από τη Βέροια, και συγκεκριμένα στους Γεωργιανούς, βρίσκονται εγκαταστάσεις πεστροφοκαλλιέργειας. Χάρη στα νερά των πηγών Μαυρονερίου τα ψάρια εκτρέφονται σε ιδανικές συνθήκες.

ιχθυοκαλλιέργεια πέστροφας Γεωργιανοί Ημαθίας Βέροια

Η ΠαράγωΓΗΝ περιηγείται στην οικογενειακή μονάδα, που είναι επισκέψιμη για το κοινό και μαθαίνει όλα τα μυστικά της πεστροφοκαλλιέργειας.

ιχθυοκαλλιέργεια πέστροφας Γεωργιανοί Ημαθίας Βέροια

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε την καλή ποιότητα πέστροφας, ποιες είναι οι συνθήκες που απαιτούνται για την εκτροφή της και ποια είναι η διαδικασία μεταποίησης;

ιχθυοκαλλιέργεια πέστροφας Γεωργιανοί Ημαθίας Βέροια

ΠαράγωΓΗΝ: Μία παραγωγή της LIFE EVENTS

Η ΠαράγωΓΗΝ είναι μία εκπομπή, που αφορά τον πρωτογενή τομέα καλλιέργειας και μεταποίησης αγροτικών, αλιευτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία!

Η εκπομπή παρουσιάζει σε πρώτο πλάνο όλους τους πρωταγωνιστές της πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης, που αποτελούν βασικό συντελεστή της εθνικής μας οικονομίας καθώς και καινοτόμες ιδέες που γεννιούνται και αναπτύσσονται στην ελληνική ύπαιθρο.

Ως επί το πλείστον, τα γυρίσματά της είναι εξωτερικά και αφορούν παρουσιάσεις ενός προϊόντος, από το χωράφι, στο τραπέζι μας, πλούσιες συνεντεύξεις και διατροφικές συνήθειες και συμβουλές.

Παραγωγήν TV100 εκπομπή αγροτικός τομέας
Παραγωγή LIFE EVENTS ΚΟΙΝΣΕΠ

Η ΠαράγωΓΗΝ ταξιδεύει στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς) και σας μεταφέρει όλο τον παλμό της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής ζωής καθώς και την προσπάθεια των ανθρώπων για επιβίωση, ανάπτυξη, εξωστρέφεια και καινοτομία.

Πρόκειται για μία ιδέα της και παραγωγή της Life Events ΚΟΙΝΣΕΠ, η οποία φιλοξενείται στη συχνότητα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, την TV100.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του www.thes.gr και μέλος της Life Events, Γιώργος Νταλιάρης ενώ για την εκτέλεσή της συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Αρχισυνταξία: Θένια Μυλωθρίδου
Παραγωγή: Κυριακή Σεφερίδου, Ιωάννα Κατσαρού
Εικονολήπτης: Κώστας Κατραντζής
Β’ Εικονολήπτης: Μάκης Αβραμίδης
Μοντάζ: Συμεών Λαδόπουλος, Κώστας Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Κατραντζής

– Στην εκπομπή υπάρχουν και διατροφικές συμβουλές της διατροφολόγου, Ιουλίας Χαριστού.

– Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Πέμπτη στις 20:00, στην TV100.