ΠΑΡΑΓΩΓΗΝ: Ταξιδεύουμε στη Νικήτη και γνωρίζουμε το Μέλι Σίθων και μαθαίνουμε για ένα προϊόν θρέψης για τα σιτάρια της εταιρείας Agrology

12η εκπομπή ΠαράγωΓΗΝ TV100

Το δωδέκατο επεισόδιο της εκπομπής το Σάββατο 21 Μαΐου

Το ερχόμενο Σάββατο 21 Μαΐου στις 18:00 στην TV100 θα μεταδοθεί το 12ο επεισόδιο της ΠαράγωΓΗΝ, που είναι και το τελευταίο του πρώτου κύκλου.

Η ΠαράγωΓΗΝ ταξιδεύει στη Νικήτη της Χαλκιδικής και γνωρίζει από κοντά τον Μελισσοκομικό Αγροτικό Συνεταιρισμό της που παράγει το φημισμένο Μέλι Σίθων. Παράλληλα, βρίσκεται έξω από την περιοχή των Κουφαλίων, όπου συνομιλεί με καλλιεργητές και μαθαίνει τα πάντα για την Agrology.

◉ 𝝖𝝘𝝦𝝤𝝩𝝞𝝟𝝤𝝨 𝝨𝝪𝝢𝝚𝝩𝝖𝝞𝝦𝝞𝝨𝝡𝝤𝝨 𝝢𝝞𝝟𝝜𝝩𝝜𝝨 – 𝝡𝝚𝝠𝝞 𝝨𝝞𝝝𝝮𝝢

Μελίσσια μελισσοκόμος μέλι Σίθων εκπομπή ΠαράγωΓΗΝ TV100
Η ΠαράγωΓΗΝ επισκέπτεται αυτή τη φορά τη Χαλκιδική για να γνωρίζει το Μέλι Σίθων. Στη Νικήτη εδρεύει ένας από τους μεγαλύτερους αγροτικούς μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς στην Ευρώπη, που έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη για την ποιότητα του μελιού που παράγει.

Μελίσσια μελισσοκόμος μέλι Σίθων εκπομπή ΠαράγωΓΗΝ TV100

Μιλάμε με τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού και μαθαίνουμε για την ιστορία του, το ρόλο της περιοχής στην ποιότητα του μελιού ενώ επισκεπτόμαστε και μελίσσια για να μάθουμε όλα τα «μυστικά» τους.

◉ 𝗔𝗚𝗥𝗢𝗟𝗢𝗚𝗬 – 𝝚𝝩𝝖𝝞𝝦𝝚𝝞𝝖 𝝡𝝚 𝝫𝝪𝝩𝝤𝝥𝝦𝝤𝝨𝝩𝝖𝝩𝝚𝝪𝝩𝝞𝝟𝝖 𝝥𝝦𝝤Ϊ𝝤𝝢𝝩𝝖 𝝝𝝦𝝚𝝭𝝜𝝨 & 𝝠𝝞𝝥𝝖𝝢𝝨𝝜𝝨

Agrology ΠαράγωΓΗΝ σιτάρια
Λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή των Κουφαλίων επισκεπτόμαστε καλλιεργητές που με τη χρήση των Φυτοπροστατευτικών προϊόντων θρέψης και λίπανσης της Agrology επιχειρούν να αυξήσουν την παραγωγή σιταριού.

Μας μιλούν αγρότες και γεωπόνοι για τη σημασία και για τα αποτελέσματα που έχουν ήδη επιτύχει με τα παραπάνω προϊόντα.

Agrology ΠαράγωΓΗΝ

Η AGROLOGY είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία με 36 χρόνια εμπειρίας, που κατανοεί τις ανάγκες των γεωργών αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος διεθνώς, και εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Agrology ΠαράγωΓΗΝ σιτάρια

ΠαράγωΓΗΝ: Μία παραγωγή της LIFE EVENTS

Η ΠαράγωΓΗΝ είναι μία εκπομπή, που αφορά τον πρωτογενή τομέα καλλιέργειας και μεταποίησης αγροτικών, αλιευτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία!

Η εκπομπή παρουσιάζει σε πρώτο πλάνο όλους τους πρωταγωνιστές της πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης, που αποτελούν βασικό συντελεστή της εθνικής μας οικονομίας καθώς και καινοτόμες ιδέες που γεννιούνται και αναπτύσσονται στην ελληνική ύπαιθρο.

Ως επί το πλείστον, τα γυρίσματά της είναι εξωτερικά και αφορούν παρουσιάσεις ενός προϊόντος, από το χωράφι, στο τραπέζι μας, πλούσιες συνεντεύξεις και διατροφικές συνήθειες και συμβουλές.

Παραγωγήν TV100 εκπομπή αγροτικός τομέας
Παραγωγή LIFE EVENTS ΚΟΙΝΣΕΠ

Η ΠαράγωΓΗΝ ταξιδεύει στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς) και σας μεταφέρει όλο τον παλμό της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής ζωής καθώς και την προσπάθεια των ανθρώπων για επιβίωση, ανάπτυξη, εξωστρέφεια και καινοτομία.

Πρόκειται για μία ιδέα της και παραγωγή της Life Events ΚΟΙΝΣΕΠ, η οποία φιλοξενείται στη συχνότητα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, την TV100.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του www.thes.gr και μέλος της Life Events, Γιώργος Νταλιάρης ενώ για την εκτέλεσή της συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Αρχισυνταξία: Θένια Μυλωθρίδου
Παραγωγή: Κυριακή Σεφερίδου, Ιωάννα Κατσαρού
Εικονολήπτης: Κώστας Κατραντζής
Β’ Εικονολήπτης: Μάκης Αβραμίδης
Μοντάζ: Συμεών Λαδόπουλος, Κώστας Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Κατραντζής

– Στην εκπομπή υπάρχουν και διατροφικές συμβουλές της διατροφολόγου, Ιουλίας Χαριστού.

– Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Πέμπτη στις 20:00, στην TV100.