Ροζ πέπλα καλύπτουν τους αγρούς και δημιουργούν τον πιο όμορφο πίνακα ζωγραφικής στον κάμπο της Ημαθίας (ΦΩΤΟ)

ανθισμένες ροδακινιές στην Ημαθία

Μία απέραντη… θάλασσα από ανθισμένες ροδακινιές

Χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές μεταμορφώνουν τον κάμπο της Ημαθίας σε μία πανέμορφη ροζ «θάλασσα», χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα που κάνει το γύρο του κόσμου.

Η φύση είναι μαγική, είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, που με τη βοήθεια των καλλιεργητών της ροδακινιάς στον κάμπο της Ημαθίας αλλά και της Πέλλας, έχουν δημιουργήσει τον πιο όμορφο πίνακα ζωγραφικής.

Ενα μοναδικό φαινόμενο που μεταμορφώνει τα χωράφια σε ένα πραγματικό έργο τέχνης, με τις εικόνες του να είναι απλά μαγικές και να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η απέραντη ροζ θάλασσα έχει προσελκύσει ξένα ειδησεογραφικές πρακτορεία, με εκτενή αφιερώματα, όπως το National Geographic, ενώ αρκετοί τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιλέγουν την περιοχή για τις νυφικές φωτογραφίες του.

Ο πολυφωτογραφημένος τόπος προσφέρει το υπέροχο αυτό θέαμα κατά την περίοδο της ανθοφορίας της ροδακινιάς, που συμβαίνει μία φορά το χρόνο και διαρκεί λιγότερο από έναν μήνα και συγκεκριμένα τον Μάρτιο.

Τα άνθη της ροδακινιάς, που συμβολίζουν την αναγέννηση και τη γονιμότητα, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, στέλνουν μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

ανθισμένες ροδακινιές στην Ημαθία

Οι εικόνες που δημιουργούνται, από τα ροζ πέπλα που καλύπτουν τους αγρούς, σε συνδυασμό με τα χρώματα του ουρανού, ανάλογα, την ώρα της ημέρας αλλά και τις καιρικές συνθήκες είναι μαγευτικά.

Οι εικόνες του MotionTeam και του φωτογράφου Βασίλη Βερβερίδη από τον κάμπο της Ημαθίας είναι συγκλονιστικές.

ανθισμένες ροδακινιές στην Ημαθία ανθισμένες ροδακινιές στην Ημαθία ανθισμένες ροδακινιές στην Ημαθία ανθισμένες ροδακινιές στην Ημαθία ανθισμένες ροδακινιές στην Ημαθία ανθισμένες ροδακινιές στην Ημαθία

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *