5 προτάσεις για τον άνδρα που θα πάει σε γάμο και βαφτίσια το καλοκαίρι

άνδρας ντύσιμο καλοκαίρι γάμος βάφτιση

Μοντέρνες και φρέσκες ιδέες

Ηδη αρχίζεις να παίρνεις προσκλήσεις για γάμους και βαφτίσια αυτό το καλοκαίρι και το πρώτο που σε προβληματίζει είναι τι θα φορέσεις.

Για έναν άνδρα, που δεν το έχει και πολύ με τα μαγαζιά και το ντύσιμο, ο προβληματισμός αυτός τον ταλαιπωρεί έντονα ή σκέφτεται πως θα βάλει κάτι απλό και θα πάει.

Αν θέλεις όμως να δείχνεις κομψός και στιλάτος κατά την εμφάνισή του σε ένα γάμο ή βαφτίσια αυτό το καλοκαίρι, παρακάτω μπορείς να δεις πέντε ιδέες που θα σε βοηθήσουν.

Τι να βάλεις σε έναν καλοκαιρινό γάμο ή βάφτιση

1. Ανοιχτόχρωμο κοστούμι

άνδρας ντύσιμο καλοκαίρι γάμος βάφτιση

Το καλοκαίρι τα πολύ σκούρα χρώματα στα ρούχα ίσως δείχνουν αρκετά βαριά ακόμα κι αν πρόκειται για επίσημο ντύσιμο. Για το λόγο αυτό μια πολύ φρέσκια ιδέα είναι να φορέσεις ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι που θα σε βάλει απευθείας μέσα στο κλίμα. Για παράδειγμα, ένα μπεζ ή ένα γκρι ανοιχτό κοστούμι είναι ότι πρέπει για ένα καλοκαιρινό event. Μάλιστα, μια τέτοια απόχρωση συνδυάζεται εύκολα με παπούτσια, πουκάμισο και γραβάτα (αν επιλέξεις να φορέσεις).

2. Μπλε κοστούμι

άνδρας ντύσιμο καλοκαίρι γάμος βάφτιση

Το μπλε κοστούμι αποτελεί μια all time classic επιλογή για ένα κομψό επίσημο ντύσιμο. Βέβαια για το καλοκαίρι αξίζει να επενδύσεις σε ένα μπλε κοστούμι σε πιο ζωντανή απόχρωση. Ένα τέτοιο ντύσιμο είναι μια διαχρονική και στιλάτη επιλογή ειδικά αν παντρεύεται ή αν βαφτίζει κάποιος δικός σου άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης  Βουτιά θανάτου για άνδρα από τον τρίτο όροφο νοσοκομείου 

3. Χακί κοστούμι

άνδρας ντύσιμο καλοκαίρι γάμος βάφτιση

Αν ψάχνεις κάτι μοντέρνο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα τότε πρέπει να εντάξεις το χακί χρώμα στο ντύσιμο σου! Το χρώμα αυτό είναι πολύ φρέσκο ακόμα και για events όπως οι γάμοι και οι βαφτίσεις. Έτσι, ένα χακί κοστούμι, σε συνδυασμό με ένα λευκό πουκάμισο και καφέ παπούτσια και ζώνη είναι ότι πρέπει για ένα ολοκληρωμένο επίσημο outfit.

4. Συνδυασμός παντελονιού με σακάκι σε άλλο χρώμα

Αν δε θέλεις να ντυθείς πολύ επίσημα στο γάμο ή τη βάφτιση που είσαι καλεσμένος έχεις πολλές επιλογές. Μια από αυτές είναι να φορέσεις ένα παντελόνι και να το συνδυάσεις με ένα σακάκι άλλου χρώματος. Έτσι, το σύνολο σου σίγουρα θα είναι λιγότερο αυστηρό και επίσημο συγκριτικά με ένα κοστούμι αλλά δε θα υστερεί στην κομψότητα.

5. Λινό κοστούμι

Το ύφασμα του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από το λινό! Γιατί λοιπόν να μην το φορέσεις ακόμα και σε ένα γάμο ή βάφτιση; Ειδικά αν το γεγονός είναι σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, όπως συνηθίζεται το καλοκαίρι, τότε ένα λινό κοστούμι είναι η ιδανική ιδέα! Με μια τέτοια επιλογή θα διατηρείσαι δροσερός αλλά φυσικά και στιλάτος.

Πηγή: the-man.gr