Από το Παρίσι στην Καστοριά: Το Top Class International αναδεικνύει την υψηλή τέχνη της γούνας (ΦΩΤΟ)

48η Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Καστοριά

Στο πλαίσιο της 48ης Διεθνούς Εκθεσης Γούνας

Η παγκόσμια βιομηχανία της γουνοποιίας έδωσε το παρόν στη 48η Διεθνή Εκθεση Γούνας στην Καστοριά, από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2023 όπου 85 εκθέτες από ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις κορυφαίες σχεδιαστικές τάσεις.

Η Εκθεση Γούνας της Καστοριάς αντιπροσωπεύει έναν σημαντικό θεσμό για τη βιομηχανία της γούνας, όπου η παγκόσμια κοινότητα συγκεντρώνεται για να επιδείξει την τεχνογνωσία, τις καινοτόμες δημιουργίες και τις σχεδιαστικές τάσεις του κλάδου. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες και τους δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα διεθνές κοινό και να επιδείξουν την ποιότητα και την αρτιότητα των προϊόντων τους.

Η ιστορία της γούνας ζει και ανανεώνεται μέσα από την Εκθεση Γούνας της Καστοριάς, η οποία αντιπροσωπεύει μια παράδοση που χρονολογείται αιώνες πίσω. Οι κάτοικοι της περιοχής ασχολούνται εδώ και γενιές με την εκτροφή και την επεξεργασία γούνας, καθιστώντας την Καστοριά έναν από τους διεθνείς ηγέτες στην παραγωγή γούνας.

48η Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Καστοριά

Πέρα από την προβολή και την επιδεικνυόμενη καινοτομία, η Εκθεση Γούνας συμβάλλει στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων και των διεθνών πελατών. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών, την ανταλλαγή εμπειριών και τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών δυνατοτήτων.

Το φετινό Kαστοριανό Fashion Show που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του γνωστού επιχειρηματία της Καστοριάς, κ. Θύμιο Νακόπουλο στο πλαίσιο της 48ης Διεθνούς Εκθεσης Γούνας αποτέλεσε ένα εντυπωσιακό γεγονός, όπου οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους εμπνευσμένες από τη γούνα.

Η πασαρέλα του Fashion Gala έλαμψε με την παρουσία των διακεκριμένων μοντέλων του πρακτορείου Top Class International της κυρίας Marinas Papadopoulos. Τα μοντέλα φόρεσαν εντυπωσιακές δημιουργίες από γούνα, αποδεικνύοντας την πολυμορφία και την κομψότητα αυτού του υλικού, ενώ οι σχεδιαστές παρουσίασαν μοναδικά κομμάτια, ενσωματώνοντας τη γούνα με διάφορους τρόπους, από εντυπωσιακές γούνινες καμπαρντίνες και παλτό μέχρι διακριτικά αξεσουάρ και επεξεργασίες που αναδείκνυαν την υψηλή ποιότητα και την κομψότητα της γούνας.

48η Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Καστοριά

Η επιμέλεια της καλλιτεχνικής διεύθυνσης ανήκε στη γνωστή σχολή London Makeup Institute LMI & 10 FA της Ιωάννας Μητακίδου, που δημιούργησε ένα υπέρλαμπρο στιλιστικά σύνολο για τα μοντέλα. Το άψογο αποτέλεσμα ολοκλήρωσε η ομάδα KYANA, δημιουργώντας εντυπωσιακά και κομψά χτενίσματα για τα μοντέλα, χρησιμοποιώντας προϊόντα KYANA.

Το Fashion Gala αποτέλεσε ένα αναμφισβήτητα επιτυχημένο κομμάτι της 48ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας της Καστοριάς, προσφέροντας θέαμα και ενθουσιασμό μέσα από τις εντυπωσιακές δημιουργίες κορυφαίων εταιριών του κλάδου όπως οι Active, Alpha Furs & Fashion, Casiani, Efd Papadopoulos, Estel, Finezza, Manakas Gravas, Mantziaris Abee, Pt Furs, Siamos Kosmas, Soulis Furs, Tsoukas Bros, So Chic, Aggel Knitwear, Me And My, Twenty29fashion, Design By Nikos.

48η Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Καστοριά

Η συμμετοχή του Top Class International στο Fashion Gala στη 48η Διεθνούς Εκθεσης Γούνας αποτέλεσε μια ακόμα επιτυχία για το πρακτορείο. Τα μοντέλα, που έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία λαμβάνοντας μέρος σε εβδομάδες μόδας και πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών από πολύ μικρές ηλικίες, είναι πλέον έτοιμα και ανυπομονούν για την επόμενη πρόκληση, την 32η Εβδομάδα Μόδας που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου στην Αθήνα.

Το πρακτορείο μοντέλων Top Class International, www.topclass.gr, βρίσκεται στη Τσιμισκή 34, 54623, στη Θεσσαλονίκη, +30 2313 112732, +30 6932 477215, email: [email protected]