Πως θα φορέσετε τις σαγιονάρες σας από τη δουλειά μέχρι την βόλτα

Οι συνδυασμοί που σου προτείνουμε

Κάποτε, οι σαγιονάρες θεωρούνταν κατάλληλες μόνο για την παραλία όμως πλέον αν συνδυαστούν με τον κατάλληλο τρόπο, μπορούν να φορεθούν από το γραφείο μέχρι την βόλτα στην πόλη.

Πίσω στη δεκαετία του 2000, βλέπαμε την Jennifer Aniston να συνδυάζει σαγιονάρες με cargo παντελόνι και tank top, ένα στυλ που εύκολα μπορούμε να υιοθετήσουμε και σήμερα, καθώς είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Τα flip-flops για το καλοκαίρι 2022

Αυτή τη σεζόν τα flip-flops χαρακτηρίστηκαν τα νέα Birkenstock. Οι σχεδιαστές μας τα πρότειναν σε πολλά στυλ, από τα flip-flops με πλατφόρμα, τα thong sandals με high-heels και φυσικά τις κλασικές σαγιονάρες. Έτσι μπορούν να μας ακολουθούν σε κάθε περίσταση, στην πόλη ακόμα και στις εμφανίσεις του γραφείου, αρκεί να κάνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Τα flip-flops στην πόλη

Μπορείτε να συνδυάσετε τα flip-flops με τζιν παντελόνι, φορέματα, φούστες, ακόμα και με κοστούμια.

Διαβάστε επίσης  Τα χρώματα - τάσεις που θα φορεθούν την φετινή άνοιξη

Ακόμα και οι σαγιονάρες της παραλίας μπορούν να ενταχθούν στα city looks, με ένα cargo παντελόνι και ένα ανάλαφρο πουκάμισο.

Τα flip-flops στο γραφείο

Για τα office looks, μπορείτε να επιλέξετε δερμάτινα flip-flops για ένα πιο polished αποτέλεσμα. Εναλλακτικά προτιμήστε τα thong sandals με mid heels, που συνδυάζουν άνεση και θηλυκότητα.

Τα flip-flops με μεσαία πλατφόρμα είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού και θεωρούνται It shoe.

Μην διστάζετε να επιλέξετε και σαγιονάρες με fun χρώματα όπως το μπλε, το κίτρινο ή το φούξια, άλλωστε αυτό το shoe style το επιτρέπει.

Πηγή: vogue.gr