Τα χρώματα στα ρούχα που είναι στις τάσεις για φέτος την άνοιξη

Φορέστε τα και θα είστε μοδάτη σε κάθε εμφάνιση

Σημαντικό κομμάτι για τη μόδα και όσους ασχολούνται με αυτή κάθε σεζόν είναι το τι χρώματα θα φορεθεί και ποια από αυτά θα είναι στις τάσεις.

Τις περασμένες σεζόν είδαμε να κυριαρχεί μια αισιόδοξη, ζωντανή και τολμηρή χρωματική παλέτα, ωστόσο, για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι που πρόκειται να έρθει, ο μινιμαλισμός και τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν, είναι τα παστέλ, όπου θα αποτελέσουν τη βάση της ανοιξιάτικης αισθητικής.

Κατά τη διάρκεια των catwalks για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, οι creative directors εστιάζουν στα μοντέρνα χρώματα, και όπως γνωρίζουμε καλά το μαύρο, το άσπρο και το γκρι συνεχίζουν να αποτελούν safe επιλογές, ενώ τα καφέ και τα military greens όλο και θα ανεβαίνουν. Όπως και το ροζ, το μπλε, το κίτρινο και το ανοιχτό πράσινο, που είναι οι αποχρώσεις που φέτος θα δώσουν ζωή σε φορέματα, φούστες και παντελόνια.

Τα χρώματα που είναι στις τάσεις την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2023

Τα χρώματα που πρόκειται να επικρατήσουν δυναμικά στο street style είναι: το λιλά, το πορτοκαλί, το golden, το silver και οι φλούο τόνοι.

Το χρώμα που θα κυριαρχήσει το 2023

Σύμφωνα με την Pantone, το χρώμα του 2023 είναι το Viva Magenta που σημαίνει σφρίγος, δύναμη, φύση, εξέλιξη και ανανέωση που δείχνει αλλαγή στην προοπτική και δυναμισμό. Είναι ένα χρώμα που είναι εκτυφλωτικό και μπορείτε να το συνδυάσετε μοναδικά με τα ρούχα και τα παπούτσια σας.

Τα χρώματα που πρέπει να φορέσετε την άνοιξη

Τα fashion colors για την άνοιξη είναι το γκρι, το ροζ, το nude, το κίτρινο, το μπλε, το πορτοκαλί, το λιλά, το κόκκινο και το πράσινο. Είναι πολύ έντονα χρώματα και ζωηρά. Συνδυάστε τα με φορέματα, παπούτσια και refreshing ρούχα με αέρα.

Πηγή: vogue.gr