Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής ο Σλούκας

Σλούκας

Ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών επέστρεψα σήμερα (14/8) στις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μετά και το ρεπό που τους έδωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Κώστας Σλούκας, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις, καθώς ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε εξαιτίας του οποίου έμεινε εκτός στις δύο φιλικές αναμετρήσεις με την εθνική Ισπανίας.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχαν 17 παίκτες, ενώ ενσωματώθηκαν και οι Δημήτρης Μωραΐτης, Κωστής Γόντικας, οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει να ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί γι’ αυτόν και ανταποκρίνεται καλά, παραμένοντας σε διαρκή παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο.

Η συνέχεια των… αποκαλυπτηρίων της εΘνικής είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 17-19/8 με τη διεξαγωγή του τουρνουά «AEGEAN Ακρόπολις», με αντιπάλους κατά σειρά Πολωνία (17/8), Γεωργία (18/8) και Τουρκία (19/8). Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα έντονη.