Η δωρεά του Σακίλ στη μνήμη του Κόμπι Μπράϊαντ

Μία κίνηση ανθρωπιάς

Μία κίνηση ανθρωπιάς

Τα δάκρυα του Σακίλ Ο’ Νιλ ήταν μία από τις πιο δυνατές εικόνες των τελευταίων ημερών. Ο παλαίμαχος σέντερ δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του και επτά ακόμη άτομα σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη στο Καλαμπάσας του Λος Άντζελες, στέλνει όμως μήνυμα μέσω των λογαριασμών του στα social media πως η ζωή πρέπει να συνεχιστεί, όπως θα έλεγε και ο πρώην συμπαίκτης του στους Λος Άντζελες Λέικερς.

“Το σκέφτομαι συνεχώς τις τελευταίες δύο μέρες, αν πρέπει να γίνει το event μου στο Μαϊάμι αυτό το σαββατοκύριακο. Μέρος του εαυτού μου ήθελε να κλειστώ και να σκεφτώ πόσα σήμαινε ο αδελφός μου και η οικογένειά του σε εμένα και τη δική μου οικογένεια, όμως σκέφτηκα πως ο Κόμπι θα ήθελε να προχωρήσουμε και να γιορτάσουμε τη ζωή. Ας το κάνουμε λοιπόν.

Θα δωρίσω όλα τα έσοδα από το event της Παρασκευής στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους, αλλά και στο Ίδρυμα του Κόμπι και της Βανέσα. Μαζί θα γιορτάσουμε για όσους έχασαν τις ζωές τους σε αυτή την τραγωδία. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ και φίλε μου, Μπλακ Μάμπα. Μέχρι να τα ξαναπούμε” έγραψε ο Σακ.

Πηγή: sport24.gr