Η ΕΟΚ προσκαλεί στην Basket League ομάδα έκπληξη!

Αφού οι Καστοριά δεν μπορεί, οι Καρδιτσιώτες έχουν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά τους.

Αφού οι Καστοριά δεν μπορεί, οι Καρδιτσιώτες έχουν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά τους

Μετά την άρνηση της Καστοριάς, πρόσκληση από την ΕΟΚ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Basket League Α1 της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 έλαβε η Καρδίτσα.

Ο Α.Σ. Καρδίτσα κάλεσε τους φίλους της ομάδας και τους φορείς της περιοχής σε ανοικτή συγκέντρωση σήμερα (23/7) το βράδυ, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά, αλλά και να εξετάσει αν θα υπάρξει συστράτευση για να μπορέσει να σταθεί οικονομικά στην Α1.

«Ένα όνειρο, που μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μόνο κάτω από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις και με τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της πόλης,» αναφέρει χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση της Καρδίτσας.

Αναλυτικά σε αυτήν σημειώνονται τα εξής: «Ο σύλλογός μας, δέχτηκε σήμερα πρόσκληση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να συμμετάσχει στην Α1 Εθνική!

Διαβάστε επίσης
Καρδίτσα: 17 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας του Α.Σ. Καρδίτσας και της Καρδίτσας, που καλείται να βρεθεί για πρώτη φορά στο υψηλότερο επίπεδο που έχει βρεθεί ομάδα της πόλης μας. Ακόμη μεγαλύτερη όμως, είναι η πρόκληση της συμμετοχής σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ένα όνειρο, που μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μόνο κάτω από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις και με τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της πόλης.

Με δεδομένες τις ασφυκτικές προθεσμίες, αύριο Τρίτη στις 20:30 μ.μ. καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και τους φορείς της περιοχής μας, σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Κιέριον». Η παρουσία όλων όσων αγαπούν τον Α.Σ.Κ. και τον αθλητισμό της Καρδίτσας, είναι αυτονόητη».