ΚΑΕ Αρης: Παρουσιάστηκε η φανέλα για τη νέα αγωνιστική σεζόν (ΦΩΤΟ)

Αρης

Το μήνυμα για την επόμενη χρονιά

Η ΚΑΕ Αρης παρουσίασε σήμερα (24/9) σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη την φανέλα που θα φορά η ομάδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε η χορηγική συνεργασία για το όνομά της, η οποία σχετίζεται με την εταιρεία Midea του ομίλου Τουρνικιώτη.

Τη διοίκηση της ΚΑΕ Αρης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου και ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης. Τη φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 παρουσίασαν ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Ίσμαελ Σανόγκο και ο Ρομπέρτο Γκάλινατ. Παρόντες ήταν ο προπονητής του ΑΡΗ Midea, Γιάννης Καστρίτης, ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Σιγάλας και ο team manager της ομάδας, Χρήστος Ταπούτος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν δύο βίντεο, ένα για την επιστροφή του Αρη στην Ευρώπη και ένα με τα highlights της περσινής σεζόν.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αποδοχή της πρόσκλησης μας. Ο Αρης είναι μία ομάδα που έχει γράψει ένδοξη ιστορία στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια όπως όλες οι μεγάλες ομάδες περάσαμε μία περίοδο δυσκολιών, όμως ήδη από την περσινή χρονιά συναντήσαμε τους εκπροσώπους του ομίλου Τουρνικιώτη, πορευτήκαμε μαζί και αποφασίσαμε από κοινού να αναβαθμίσουμε την σχέση μας και για την φετινή αγωνιστική χρονιά με εμπορικούς όρους».

Στη συνέχεια μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης: «Αυτή η πολύ όμορφη συνεργασία ξεκίνησε πέρσι. Η αγκαλιά του Αρη είναι πολύ μεγάλη, και μέσα σε αυτή μπήκε ήδη από πέρσι και ο όμιλος Τουρνικιώτη ο οποίος φέτος θα ταξιδέψει μαζί με τον Αρη σε 9 χώρες. Από τα αρχαία χρόνια οι χορηγοί είχαν εξέχουσα θέση και βοηθούσαν στην άνθιση των τεχνών και του αθλητισμού. Όλος ο Αρη ευχαριστεί τον όμιλο Τουρνικώτη γι’ αυτήν τη συνεργασία. Εύχομαι να έχουμε υγεία και ένα πολύ καλό ελληνικό και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

ΚΑΕ Αρης

ΚΑΕ Αρης