Ο Γιαννακόπουλος θα δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους

Γιαννακόπουλος

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλείται ως ύποπτος διάπραξης του αδικήματος της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε μετά τις σχετικές αναφορές που διαβιβάστηκαν στη Δικαιοσύνη από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους διαιτητές για όσα έγιναν στη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο κ. Γιαννακόπουλος καλείται με την ιδιότητα του υπόπτου να δώσει εξηγήσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του, με βάση το σύνολο της δικογραφίας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε παιδίατρος για το θάνατο από αμέλεια 4χρονου αγοριού

« (…) Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια, όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά συγγνώμη…».

Πηγή: ertnews.gr