ΠΑΟΚ: Τιμά τον Μπάνε Πρέλεβιτς και αποσύρει το “7”

Πρέλεβιτς

Πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα

Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να αποσύρει το νούμερο 7 προς τιμήν του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Στη Γενική Συνέλευση εκπροσωπήθηκε το 72.67% των μετόχων της εταιρείας, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, με αποτέλεσμα να αποφασισθούν ομόφωνα η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων 1/7/2021 – 30/6/2022, η έγκριση της συνολικής διαχείρισης από το ΔΣ και η απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την περίοδο που προαναφέρθηκε, αλλά και η εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της ίδιας περιόδου.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, ανακοίνωσε την απόφαση της διοίκησης να αποσύρει τη φανέλα με το 7, τη φανέλα με την οποία ο Μπάνε Πρέλεβιτς αγωνίστηκε στα καλύτερα χρόνια στην ιστορία της ομάδας. Στο ξεκίνημα της ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών”.