Πρόεδρος ΕΟΚ: «Εάν ξαναδώ παιδί να κλαίει…»

Πρόεδρος ΕΟΚ

Μια νέα αρχή για τη διαιτησία θέλει ο Βαγγέλης Λιόλιος

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος εμφανίστηκε απόλυτος σχετικά με τις προθέσεις του, σε περίπτωση που διαπιστωθούν αδικίες.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, παρουσίασε στους διαιτητές της Αττικής και της Εύβοιας τον Χρήστο Χριστοδούλου και στην ομιλία του, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Εδωσα λευκή επιταγή στον Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα. Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία, με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Ολα αυτά τα χρόνια, είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Εάν ξαναδώ, έστω και ένα παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για έναν χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Χριστοδούλου, σημείωσε: «Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτε άλλο στο μυαλό σας πέρα από το 50-50 σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα, θα παίξετε όλοι, θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *