Στον πάγκο της εθνικής μπάσκετ του Κοσόβου ο Χρήστος Μαρμαρινός

Μαρμαρινός

Ορεξάτος ο Έλληνας τεχνικός

Ο Χρήστος Μαρμαρινός είναι και επίσημα από σήμερα, ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών του Κοσόβου. Η ομοσπονδία της χώρας παρουσίασε τον Έλληνα προπονητή στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον Μαρμαρινό να «δεσμεύεται» με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη νέα συνεργασία μας, ενώ με τον Χρήστο Μαρμαρινό μοιραζόμαστε την ίδια ικανοποίηση από την επίτευξη της συμφωνίας. Η απειρία του νέου μας ομοσπονδιακού σε επίπεδο εθνικών ομάδων αντισταθμίζεται από την προσέγγιση που έχει στο σύγχρονο μπάσκετ. Μαζί του θα “τρέξουμε” ένα μακροχρόνιο και σύγχρονο πρότζεκτ», είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αρμπέν Φετάχου, κατά την παρουσίαση του Μαρμαρινού.

Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του, ευχαριστώντας την ομοσπονδία για την τιμή που του έκανε να τον επιλέξει. «Όταν μιλάω για νίκη, εννοώ να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τα αποτελέσματα θα δείξουν. θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να ενώσω όλους τους ανθρώπους γύρω από αυτή την ομάδα και να τους εμπνεύσω να γίνουν υπερήφανοι για τη συμβολή τους στο μπάσκετ της χώρας», πρόσθεσε ο Μαρμαρινός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.