Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Στηρίζει τους συλλόγους και τα σωματεία του νομού

Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Τοποθετήθηκε φωτεινή επιγραφή στα Νέα Πλάγια

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στέκεται αρωγός και συνεχίζει να στηρίζει και εν’ όψει της καλοκαιρινής περιόδου, δράσεις των συλλόγων και σωματείων του νομού μας.

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Έχει ικανοποιήσει σχεδόν όλα τα αιτήματα των συλλόγων, που υποβλήθηκαν προς τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, που μεταξύ άλλων αφορούσαν και την κατασκευή περιπτέρων πληροφοριών (info kiosk) , ειδικών φωτεινών επιγραφών σε κεντρικά σημεία της περιοχής που δραστηριοποιούνται, όπου προβάλλονται μέσω του χάρτη της περιοχής και οι τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τα αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφτεί ο κάθε επισκέπτης.

Μέσω των κοινών στοχευμένων δράσεων το αισθητικό αποτέλεσμα που προκύπτει , συντελεί στην διαφήμιση της κάθε περιοχής και την δυνατότητα προσέλκυσης επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσδίδοντας ένα επιπλέον συγκριτικό πλεονέκτημα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να καταστεί ως τουριστικός προορισμός .

Η φωτεινή επιγραφή που τοποθετήθηκε στην παραλία των Νέων Πλαγίων, αποτελεί αδιάψευστο παράδειγμα μιας μοντέρνας και σύγχρονης προβολής και προώθησης του τουριστικού προορισμού. Είναι και αυτός ένας τρόπος προβολής της περιοχής όπου κάθε σωματείο και σύλλογος του νομού μας , μπορεί να εφαρμόσει για να συμβάλλει στην διαφήμισή τους.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι ανοιχτή σε κάθε λογική και εφικτή πρόταση των συλλόγων του νομού μας και είναι πρόθυμη να τη στηρίξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *