Οι νέοι της Ε.Ε. αλλάζουν την οικονομία – Διαγωνισμός με πλούσια χρηματικά έπαθλα

Διορία μέχρι τις 27 Απριλίου 2018 Ο κόσμος μας αλλάζει. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, πρωτοπόρος στις μεγάλες κινήσεις, με κινητήριο μοχλό τη νεολαία, είναι πάντοτε μπροστά στις εξελίξεις. Οι νέοι της Ε.Ε. είναι το μέλλον και αυτοί που καλούνται να δώσουν μια φρέσκια πνοή σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! […]

Διορία μέχρι τις 27 Απριλίου 2018

Ο κόσμος μας αλλάζει. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, πρωτοπόρος στις μεγάλες κινήσεις, με κινητήριο μοχλό τη νεολαία, είναι πάντοτε μπροστά στις εξελίξεις. Οι νέοι της Ε.Ε. είναι το μέλλον και αυτοί που καλούνται να δώσουν μια φρέσκια πνοή σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής.

Θέλοντας να δώσει φωνή και βήμα σε νέους και ταλαντούχους ανθρώπους η Ε.Ε. διοργανώνει το διαγωνισμό με την ονομασία “RE:THINK LOCAL”. Είναι ο δεύτερος χρόνος που διεξάγεται το συγκεκριμένο πρότζεκτ και σκοπός είναι η κατάθεση καινοτόμων και εμπνευσμένων σχεδίων, υπηρεσιών, επιχειρηματικών μοντέλων και συνεργασιών για την ενθάρρυνση των νέων ανθρώπων στην αλλαγή της οικονομίας.

Οι τρεις καλύτερες ιδέες θα λάβουν ως χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μεμονωμένα άτομα, ομάδες και οργανώσεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση… Η διορία κατάθεσης των σχεδίων είναι η 27η Απριλίου 2018 στις 12 το μεσημέρι (ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά κατά το τριήμερο 16-18 Ιουλίου στο Κλουζ της Ρουμανίας και η τελετή απονομής στις Βρυξέλλες στις 8 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ