Συγκίνηση στη Γενική Συνέλευση ΣΕΒΕ – Βραβεύτηκε ο Mr Alumil, Γιώργος Μυλωνάς (ΦΩΤΟ)

ΣΕΒΕ

Το αφιέρωσε στο γιο του

Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΒΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/6) το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παρουσία κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών.

Το παρών έδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, βουλευτές, κ.α.

Η στιγμή που συγκίνησε ήταν η βράβευση του Γιώργου Μυλωνά, ιδρυτή της εταιρείας Alumil ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο επιχειρείν. Ο κ. Μυλωνάς στον ευχαριστήριο λόγο του αναφέρθηκε στην πορεία του μέσα στο ΣΕΒΕ αλλά και στην προσωπική του προσπάθεια στο χώρο.

Συγκινήθηκε ιδιαίτερα καθώς αφιέρωσε το βραβείο στο γιο του Αλέξανδρο, που εδώ και οκτώ χρόνια βρίσκεται δίπλα του και θα είναι η επόμενη μέρα της ελληνικής επιχείρησης που εξάγει το 85% της παραγωγής της. Ο Γιώργος Μυλωνάς δάκρυσε και σταμάτησε δύο φορές την ομιλία του μιλώντας για το γιο του, που συγκινημένος παρακολουθούσε τον πατέρα του.

ΣΕΒΕ

ΣΕΒΕ

ΣΕΒΕ

Διαβάστε επίσης
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο ΣΕΒΕ