5 βήματα για να διαρκεί το κόκκινο κραγιόν όλη μέρα

κραγιόν γυναίκα

Γρήγορα και αποτελεσματικά κόλπα

Ανακαλύψτε εύκολα και γρήγορα πως μπορείτε να διατηρήσετε το κόκκινο κραγιόν από τα χείλη σας, χωρίς αυτό να φύγει από πάνω σας.

Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να ξεθωριάσει και σίγουρα δεν θέλετε να χάσει την λάμψη που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για όμορφα λαμπερά χείλη που διαρκούν όλη μέρα και όλη τη νύχτα.

Ακολουθήστε αυτά τα 5 βήματα για να κάνετε το κόκκινο κραγιόν να διαρκεί πολύ περισσότερο.

1. Κάντε απολέπιση

Το κλειδί για την ομαλή εφαρμογή του κραγιόν είναι να ξεκινήσετε με μια καλή βάση. Η απολέπιση βοηθά στο να διασφαλιστεί ότι το κραγιόν φαίνεται ομοιόμορφο και ωραίο. Χρησιμοποιώντας ένα scrub χειλιών δημιουργείται μια ενυδατωμένη και λεία επιφάνεια για να εφαρμοσθεί οποιοδήποτε κραγιόν. Το απαλό scrub θα απομακρύνει την τραχύτητα και θα αφήσει τα χείλη απαλά με τα μαλακτικά συστατικά του, κάτι που βοηθά στην καταπολέμηση της ξηρότητας.

2. Primer

Ένα βήμα που συχνά παραλείπεται, είναι το primer. Κάθε φορά που θέλετε το κραγιόν να κρατήσει τις ώρες, πρέπει να ξεκινήσετε με ένα primer. Δημιουργεί έναν καμβά και βοηθά να κλειδώσει το χρώμα στα χείλη σας για μεγαλύτερη διάρκεια. Μια λιγότερο χρησιμοποιούμενη τεχνική, είναι η χρήση ματ κονσίλερ αντί για primer, το οποίο εξουδετερώνει επίσης τους φυσικούς ροζ τόνους των χειλιών για να ενισχύσει τους αληθινούς τόνους ενός χρώματος κραγιόν.

Διαβάστε επίσης  Τήνος: Γυναίκα έπεσε στην θάλασσα κατά την επιβίβαση της στο πλοίο (ΒΙΝΤΕΟ)

3. Περίγραμμα

Το περίγραμμα των χειλιών ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι το πιο σημαντικό βήμα στη διαδικασία εφαρμογής του κραγιόν. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το κραγιόν δεν θα ξεφύγει έξω από τα χείλη. Επαγγελματική συμβουλή: Αντί να κάντε λεπτές γραμμές με το περίγραμμα μόνο στις άκρες των χειλιών, γεμίστε ολόκληρο το χείλος για να διαρκέσει περισσότερο το χρώμα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε παρόμοιο ή αντίστοιχο χρώμα!

4. Επανάληψη

Εάν θέλετε τα κόκκινα χείλη σας να παραμείνουν λαμπερά για πολλές ώρες, αυτό που έχει σημασία είναι η επανάληψη. Αφού περάσετε την πρώτη στρώση του κόκκινου κραγιόν, χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσετε απαλά το χρώμα, όπως αναφέρει το southernliving.com.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση από το κραγιόν σας. Είναι ακόμα καλύτερα εάν η δεύτερη στρώση εφαρμοστεί με «ταμπονάρισμα» για να αποκτήσει πλούσιο κόκκινο χρώμα κάθε πτυχή των χειλιών.

5. Πούδρα

Αυτό το κόλπο είναι απαραίτητο όταν το κραγιόν θέλετε να διαρκέσει όσο γίνεται περισσότερο, χωρίς να ανησυχείτε. Χρησιμοποιείστε μια ημιδιαφανή πούδρα, περάστε απαλά μια πολύ λεπτή πούδρα πάνω από το εφαρμοσμένο κόκκινο κραγιόν.

Ακριβώς όπως καθορίζει το μακιγιάζ του προσώπου σας, θα φροντίσει και το κραγιόν σας. Μπορείτε ακόμη και μετά να ταμπονάρετε μια τελευταία στρώση από το κόκκινο κραγιόν σας πάνω από τα χείλη που έχουν πούδρα για ένα έντονο χρώμα και ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά.

Πηγή: healthstories.gr

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay