Εννιά τρόποι για να μεγαλώσετε φυσικά τις βλεφαρίδες

Ακολουθείστε 9 tips από φυσικά υλικά για να αναπτύξετε και δυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας.

Πάρτε τις κατάλληλες ιδέες.

Τα tips για πιο μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες

Βεβαιώσου ότι αφαιρείς όλο το μακιγιάζ από τις βλεφαρίδες σου

Το να αφήνεις τη μάσκαρα κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στις βλεφαρίδες σου. Κι αυτό, γιατί οι βλεφαρίδες σπάνε όταν έχουν πάνω τους μακιγιάζ.

Θρέψη… από μέσα

Είναι σημαντικό να τρως θρεπτικά τρόφιμα, που περιέχουν πολλές βιταμίνες, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, για να έχεις και πιο υγιείς βλεφαρίδες. Είναι απαραίτητο, επίσης, να καταναλώνεις πρωτεΐνη, που περιέχεται σε αυγά και ψάρια, καθώς είναι ζωτικής σημασίας για την καλή υγεία των ιστών και την ανάπτυξη των τριχών.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι θρεπτικό και άκρως ενυδατικό για τις βλεφαρίδες. Χρησιμοποίησέ το κάθε βράδυ βάζοντας μια μικρή ποσότητα σε μπατονέτα και περνώντας τη στις βλεφαρίδες σου για να τις φροντίσεις… ακόμα κι όταν κοιμάσαι.

Βρέξε τις βλεφαρίδες με γάλα καρύδας

Το γάλα καρύδας περιέχει υψηλά επίπεδα λιπών και πρωτεϊνών. Τα φυσικά λιπίδια αυτά, λοιπόν, λειτουργούν για να περιποιούνται τις βλεφαρίδες, ενώ οι πρωτεΐνες βοηθούν στην προσωρινή αναδόμησή τους και άρα σου χαρίζουν πλούσιες, μακριές βλεφαρίδες.

Χρησιμοποίησέ το για να μεγαλώσουν οι βλεφαρίδες σου, τοποθετώντας εμποτισμένο με γάλα καρύδας βαμβάκι στα βλέφαρα και αφήνοντάς το εκεί για 15 λεπτά. Μετά, ξέπλυνε καλά με κρύο νερό.

Πράσινο τσάι

Βούτηξε λίγο βαμβάκι σε δροσερό πράσινο τσάι και πέρασέ το πάνω από τις βλεφαρίδες σου για να τις βοηθήσεις να μεγαλώσουν.

Τρίψε τα βλέφαρά σου

Το τρίψιμο των βλεφάρων διεγείρει τους θύλακες των τριχών, κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των βλεφαρίδων.

Συνέχισε στην gallery για να δεις κι άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βοηθήσεις τις βλεφαρίδες σου να μεγαλώσουν και να γίνουν πιο πλούσιες.

Πηγή: queen.gr