Επικρατεί και φέτος το φθινόπωρο η φινέτσα του καρέ

must κουρέματα στα μαλλιά

Ποιο μήκος μπορείτε να διαλέξετε

Είτε πριν από το καλοκαίρι ως ανανέωση είτε μετά για να μείνει πίσω η ταλαιπωρία των μαλλιών από τον ήλιο και το αλάτι, η επιλογή του καρέ κουρέματος παραμένει διαχρονική.

Φυσικά, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλ καρέ που μας εμπνέεουν κάθε φορά. Από το micro bob, στο πιο ασφαλές μακρύ καρέ, η επιλογή γίνεται με βάση το σχήμα του προσώπου αλλά και με το vibe που θέλουμε να αποπνέει το κούρεμα. Για πιο δυναμικές και edgy εμφανίσεις τα πολύ κοντά καρέ είναι ιδανικά, για girly και σοφιστικέ, πρέπει σίγουρα να δείτε αυτά με τις αφέλειες.

Τα τρία επικρατέστερα στιλ για αυτό το φθινόπωρο βρίσκονται εδώ:

Κοντό καρέ

Η ηθοποιός Naomi Watts γύρισε από τις διακοπές της και υιοθέτησε αμέσως ένα από τα πιο trending κουρέματα. Αρκετά κοντό, στο ύψους του σαγονιού, με ελάχιστα πιο μακριές τις μπροστινές τούφες και με αρκετό όγκο στο πάνω μέρος, είναι ένα haircut που εύκολα προσαρμόζεται σε κάθε πρόσωπο, αν και έχει χαρακτήρα.

Μακρύ καρέ

Straight cut ή με layers, το μακρύ καρέ είναι ένα πολύ συνηθισμένο κούρεμα που κατά καιρούς το έχουμε δει σε πολλές celebrities, ανάμεσά τους Alexa Chung και Kim Kardashian. Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, το ίσιο μακρύ καρέ είναι ιδανικό καθώς μακραίνει και λεπταίνει τα χαρακτηριστικά. Για να του δίνετε όγκο, μη διστάζετε να δοκιμάζετε χτενίσματα με waves.

Καρέ με αφέλειες

Τα καρέ με αφέλειες τα αγαπάμε γιατί είναι girly, νεανικά και ευέλικτα. Αν θέλετε να τολμήσετε μπορείτε να τα μετατρέψετε και σε wolf cuts. Σε κάθε περίπτωση, αφήστε τις αφέλειες να πέφτουν όσο πιο ανεπιτήδευτα γίνεται στο μέτωπο, για να μη χαλάσει το cool ύφος του κουρέματος.

Πηγή: vogue.gr