Πως να περιορίσετε τους μαύρους κύκλους πίνοντας μόνο δύο ροφήματα 

πρόσωπο γυναίκα 40+

Θα σε κάνουν να πείτε «αντίο» στο πρήξιμο των ματιών

Οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο στα μάτια είναι θέματα που ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες.

Ομως όλα λύνονται και μπορείς πιο γρήγορα ν’ αντιμετωπίσεις το θέμα σου εντάσσοντας στην καθημερινή σου ρουτίνα δύο ροφήματα-skincare συμμάχους.

Τα 2 ροφήματα που θα σε κάνουν να πεις «αντίο» σε πρήξιμο στα μάτια και μαύρους κύκλους

Πίνε πολύ νερό

Πιες περισσότερο νερό. Όσο κι αν έχεις βαρεθεί να το ακούς, αυτή είναι η αλήθεια. Μια από τις βασικές αιτίες των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος στην περιοχή των ματιών είναι η αφυδάτωση, οπότε το πολύ νερό μπορεί να σε σώσει. Πώς; Απομακρύνοντας τις τοξίνες από τον οργανισμό σου.

Κάθε βράδυ, λοιπόν, πριν πέσεις για ύπνο, πιες οπωσδήποτε ένα ποτήρι νερό και φρόντισε μέσα στη μέρα να πίνεις πολύ. Κι αν… θέλεις να έχει και μια πιο ιδιαίτερη γεύση, κάνε το εξής: ρίξε μέσα στο ποτήρι σου λίγες φέτες αγγουριού και μύρτιλα και αμέσως θα γίνει πιο γευστικό το ρόφημά σου.

Τελείωσε το βράδυ σου με μια κούπα πράσινο τσάι

Αν θέλεις πιο ελαστικό, σφριγηλό και υγιές δέρμα – χωρίς μαύρους κύκλους- φρόντισε κάθε βράδυ να πίνεις μια κούπα πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι είναι ένα εξαιρετικό ρόφημα για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος και την υγιή όψη της επιδερμίδας.

Οι πολυφαινόλες στο πράσινο τσάι, επίσης, βοηθούν στη διάσπαση των δεσμών μεταξύ των ινών κολλαγόνου, καθιστώντας ευκολότερο για το σώμα να παράγει νέο κολλαγόνο. Και οι ευεργετικές του ιδιότητες δεν σταματούν εδώ.

Το τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά, που βοηθούν στην προστασία και την επιδιόρθωση των υπαρχουσών ινών κολλαγόνου, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη λάμψη και υγεία της επιδερμίδας.

Πηγή: queen.gr