Τι είναι το Face Yoga και ποια τα οφέλη του (ΒΙΝΤΕΟ)

φυσικό λίφτινγκ προσώπου πρόσωπο

Δείτε μερικές ασκήσεις χαλάρωσης

Γνωρίζουμε ότι η σωματική άσκηση βοηθάει τον οργανισμό, καθώς βελτιώνει την ενέργεια και την διάθεση μας. Ωστόσο, σπάνια αναρωτιόμαστε πως οι ασκήσεις του προσώπου ή αλλιώς face yoga, θα μπορούσε να μας χαλαρώσει.

Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μία δύσκολη ημέρα, το μόνο που θέλουμε είναι απομακρύνουμε την κούραση από το πρόσωπό μας και φυσικά από το σώμα μας.

Ωστόσο, οι ασκήσεις προσώπου θα μας βοηθήσουν, στο να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος στις διάφορες περιοχές του προσώπου, τροφοδοτούνται τα κύτταρα του δέρματος με θρεπτικά συστατικά συμπληρώνοντας έτσι την παροχή οξυγόνου στους μύες και το δέρμα, και συμβάλλουν στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και στην πρόληψη των ρυτίδων.

Αποτέλεσμα της πιο πάνω διαδικασίας είναι, η επιδερμίδα να δείχνει πιο φωτεινή και να έχει μια υγιή λάμψη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν το face yoga ως μια εναλλακτική λύση για το Botox.

Τι είναι το face yoga;

Όπως προκύπτει και από την ονομασία της, το face yoga ουσιαστικά αποτελεί ένα είδος «προπόνησης» για την όψη μας. Με απλά λόγια, είναι μια ρουτίνα ομορφιάς που χρησιμοποιεί την πρακτική απλών ασκήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν, να χαλαρώνουν, να τονώνουν και να ανυψώνουν συγκεκριμένες ομάδες μυών του προσώπου που στηρίζουν το δέρμα, οι οποίοι, εάν ασκούνται με συνέπεια, έχει αποδειχθεί ότι προωθούν μια πιο νεανική εμφάνιση και βελτίωση της δομικής εμφάνισης του προσώπου.

Σε ό,τι αφορά τη συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνονται οι ασκήσεις προσώπου, εναπόκειται στην κάθε κοπέλα κι αυτό γιατί ο χρόνος που θα πρέπει να αφιερώσει εξαρτάται από το πόσο γρήγορα αποτελέσματα επιθυμεί.

Ο ιδανικός σας στόχος, όμως, θα πρέπει να είναι 3-5 φορές την εβδομάδα για περίπου 20 λεπτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία του face yoga καθημερινά αφιερώνοντας μόλις 5 λεπτά την ημέρα.

Ποια είναι τα οφέλη του face yoga;

Ακολουθώντας συστηματικά ένα πρόγραμμα face yoga, μεταξύ άλλων, θα απελευθεροποιηθεί η ένταση και συνεπώς αυτό ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των stress line.

Επιπλέον, θα ενισχύσει και θα τονώσει τους μύες του προσώπου που ανυψώνουν τα μάγουλα και συσφίγγουν την γραμμή της σιαγόνας – firm up the jawline, ενώ ακόμη θα μειωθεί η εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Με το face yoga θα αντιμετωπίσετε επίσης τις επιπτώσεις της βαρύτητας, ενώ θα παρατηρήσετε και μείωση στην εμφάνιση ουλών.

Δείτε μερικές ασκήσεις face yoga:

@allyoucanface #faceyoga #facialmassage & #positiveaffirmations ♬ I Am (feat. Flo Milli) – Baby Tate

@allyoucanface Get rid of #frowning #wrinkles #11lines 🌸 #allyoucanface #facemassage #faceyoga ♬ rock ur bodyyy – jadiev 🙂

Πηγή: must.com.cy