Κάντε με το παιδί σας χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές με την παλάμη του χεριού (ΦΩΤΟ)

χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές παλάμη

Ο εύκολος τρόπος για να ζωγραφίσετε

Τα παιδιά ξετρελαίνονται για τα Χριστούγεννα και αν θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό μαζί τους μπορείτε να κάνετε χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές μόνο με την παλάμη του χεριού σας.

Ακόμη και αν δεν το… έχετε με τις ζωγραφιές, θα ενθουσιαστείτε τόσο εσείς όσο και το παιδί σας όταν θα κάνετε χριστουγεννιάτικα σχέδια χρησιμοποιώντας την παλάμη του χεριού σας. Τα μόνα που θα χρειαστείτε μόνο λίγα ακρυλικά χρώματα και έναν μαρκαδόρο.

Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές με την παλάμη του χεριού

Αγιος Βασίλης

Πώς θα το κάνετε

Αγιος Βασίλης χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά παλάμη

Βάλτε την παλάμη του χεριού σε ένα χαρτί και σχεδιάστε το περίγραμμα με έναν μαύρο μαρκαδόρο. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για να σχηματίσετε τον σκούφο με τα δάχτυλά σας και το μπεζ για το πρόσωπο. Αφήστε το ενδιάμεσο σημείο λευκό, όπως και το σημείο στο κάτω μέρος όπου θα είναι τα μούσια.

Διαβάστε επίσης
Πότε οι ζωγραφιές των παιδιών αποκαλύπτουν σεξουαλική ή σωματική κακοποίηση

Αφού στεγνώσει η πρώτη στρώση, χρησιμοποιήστε το λευκό χρώμα για να κάνετε το μουστάκι και τα μάτια χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Αντίστοιχα, χρησιμοποιήστε το ροζ χρώμα για τη μύτη και τα μάγουλα και το μπεζ για να κάνετε πιο ευδιάκριτα τα αυτιά. Στο τέλος και μόλις έχει στεγνώσει εντελώς η μπογιά, χρησιμοποιήστε τον μαύρο μαρκαδόρο για να σχεδιάσετε τα μάτια και το στόμα.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Πώς θα το κάνετε

χριστουγεννιάτικο δέντρο χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά παλάμη

Βουτήξτε την παλάμη σας στο πράσινο χρώμα και αφήστε ένα αποτύπωμα σε μία κόλλα χαρτί. Με έναν μαύρο μαρκαδόρο κάντε το περίγραμμα, ένα αστέρι στην κορυφή και τον κορμό του δέντρου όπως βλέπετε και παραπάνω.

Ζωγραφίστε τον κορμό του δέντρου με καφέ χρώμα, το αστέρι με κίτρινο και αφού στεγνώσουν, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να κάνετε κόκκινες μπάλες – στολίδια.

Δείτε ακόμη περισσότερες ιδέες στο thebestideasforkids.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.