1900- 2000: Αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι στην Καλαμαριά

Mουσική εκδήλωση για κοινωνικό σκοπό την Τετάρτη Μια ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και υποστήριξης- μια χειρονομία αγάπης- οργανώνει και πραγματοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ομάδα Μουσικής ΄Εκφρασης , την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 στις 7.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο […]

Mουσική εκδήλωση για κοινωνικό σκοπό την Τετάρτη

Μια ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και υποστήριξης- μια χειρονομία αγάπης- οργανώνει και πραγματοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ομάδα Μουσικής ΄Εκφρασης , την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 στις 7.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη».

Η μουσική παράσταση, με τίτλο «100 χρόνια Ελληνικό Τραγούδι» περιλαμβάνει σμυρνέϊκα, ρεμπέτικα, έντεχνα και έντεχνα λαϊκά τραγούδια, ενώ θα προβάλλονται αντίστοιχες εικόνες σε video Wall.
Η εκδήλωση φιλοδοξεί να δώσει ένα δυνατό μήνυμα υποστήριξης, ενότητας κι αλληλεγγύης.

Διαβάστε επίσης
Ο "Κύκλος Μπετόβεν" από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Την μουσική επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Καμάριας, ο οποίος παίζει κιθάρα και τραγουδά. Συμμετέχουν επίσης, η Ανδριάνα Κόρακα στο τραγούδι , ο Νίκος Βαρελάς στα Κρουστά, ο Στάθης Βασιλειάδης στο Μπουζούκι και στο τραγούδι, ο Κώστας Κυριακίδης στα Πλήκτρα στο Ακορντεόν και στο τραγούδι, ο Σπύρος Παπαδήμας στο Κόντρα μπάσο, ενώ η Αθηνά Καμάρια που έχει επεξεργαστεί το video θα προλογίσει και θα παρουσιάσει την εκδήλωση που χωρίζεται σε ενότητες.

Σκοπός της συναυλίας είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ανακουφίζοντας και διευκολύνοντας συμπολίτες μας στον αγώνα της καθημερινότητά τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά με αριθμημένα δελτία, των οποίων η παραλαβή θα γίνεται εκείνη την ημέρα από το Δημοτικό Θέατρο, μισή ώρα νωρίτερα.
΄Οσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, μπορούν εθελοντικά, να αφήνουν στην είσοδο του θεάτρου, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής καθαριότητας.