1ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα βήματα του Αριστοτέλη και του Μεγάλου Αλεξάνδρου έτρεξαν οι αθλητές που έλαβαν μέρος στον 1ο Αριστοτέλειο Δρόμο Αντοχής 2017. Στη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, συμμετείχαν 126 δρομείς στα 32χλμ και 60 δρομείς στα 5χλμ. Με σύμμαχό τους τον καιρό και φυσικά τη διάθεσή τους, πραγματοποίησαν μία συμβολική διαδρομή, ξεκινώντας από τους […]

Στα βήματα του Αριστοτέλη και του Μεγάλου Αλεξάνδρου έτρεξαν οι αθλητές που έλαβαν μέρος στον 1ο Αριστοτέλειο Δρόμο Αντοχής 2017.

Στη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, συμμετείχαν 126 δρομείς στα 32χλμ και 60 δρομείς στα 5χλμ. Με σύμμαχό τους τον καιρό και φυσικά τη διάθεσή τους, πραγματοποίησαν μία συμβολική διαδρομή, ξεκινώντας από τους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας και καταλήγοντας στη Σχολή Αριστοτέλους στη Νάουσα.

Νικητής στα 32 χιλιόμετρα ήταν ο Κοσμάς Κωνσταντινίδης, τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Αθανάσιος Δαγδηλέλης και την τρίτη ο Γιώργος Μπάτζιος. Ο αγώνας διεξήχθη εξολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Οι αθλητές, μετά τη Βεργίνα, ακολούθησαν το δρόμο για την Βέροια, περνώντας από Μετόχι, τη γέφυρα τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα, την Αγία Βαρβάρα, τον κόμβο Εγνατίας, την περιφερειακή οδό προς Νάουσα-Εδεσσα, Εργοχώρι, Πατρίδα, επαρχιακή οδός Νάουσας-Έδεσσας, Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα») με τερματισμό τη Σχολή Αριστοτέλους.

Διαβάστε επίσης
Νάουσα: Διάνοιξη και σήμανση μονοπατιών στο Βέρμιο (ΦΩΤΟ)

Ο αγώνας των 5000 μέτρων ξεκίνησε από την Σχολή Αριστοτέλους, ακολούθησε στον Κοπανό Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα») και τερμάτισε στη Σχολή Αριστοτέλους. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Αναστασιάδης, 2ος ο Στέλιος Θεοδωρίδης και 3ος ο Κωνσταντίνος Θυμιόπουλος.

Τον 1ο Αριστοτέλειο Δρόμος Αντοχής διοργάνωσαν ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.

Βίντεο και φωτογραφίες: Δημήτρης Μυλωθρίδης (Εθελοντής Πολιτικής Προστασίας)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα στα 32χλμ
Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα στα 5χλμ