34 χρόνια αδελφοποιημένες πόλεις Θεσσαλονίκη και Μελβούρνη

Μεγάλη εκδήλωση στην Αυστραλία Με τη μεγάλη εκδήλωση στο Federation Square της Μελβούρνης κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της 34ης επετείου της αδελφοποίησης των Δήμων Μελβούρνης-Θεσσαλονίκης, αλλά και του Φεστιβάλ «Δημήτρια 2018» που οργανώνονται από την Ένωση Θεσσαλονικέων Μελβούρνης «Ο Λευκός Πύργος». Σημαντική ήταν η παρουσία ομογενών και στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή στο […]

Μεγάλη εκδήλωση στην Αυστραλία

Με τη μεγάλη εκδήλωση στο Federation Square της Μελβούρνης κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της 34ης επετείου της αδελφοποίησης των Δήμων Μελβούρνης-Θεσσαλονίκης, αλλά και του Φεστιβάλ «Δημήτρια 2018» που οργανώνονται από την Ένωση Θεσσαλονικέων Μελβούρνης «Ο Λευκός Πύργος».

Σημαντική ήταν η παρουσία ομογενών και στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή στο Federation Square για την επέτειο της αδελφοποίησης. Το χορευτικό συγκρότημα που διακρίνεται είναι αυτό της Παμμακεδονικής Ένωσης.

Διαβάστε επίσης
Αγιος Δημήτριος: Ο πολιούχος και προστάτης της Θεσσαλονίκης

Στο ίδιο πλαίσιο, η Ένωση Θεσσαλονικέων Μελβούρνης «Ο Λευκός Πύργος» έδωσε το βράδυ του Σαββάτου και τον ετήσιο χορό της τον οποίο τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη, Δημήτριος Μιχαλόπουλος, που διακρίνεται στη φωτογραφία με τον πρόεδρο Π. Μαυρουδή και άλλους επισήμους και μέλη χορευτικού συγκροτήματος.

Φωτογραφία: Κώστας Ντεβές

Πηγή: neoskosmos.com