5η εκδήλωση βράβευσης της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΜΑΚ εξετάσεις

«Η εκπαίδευση ως ασπίδα εναντίον της διαφθοράς» Πέντε μεταπτυχιακοί φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βραβευθούν, για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε εκδήλωση την οποία συνδιοργανώνουν η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς/παράρτημα Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με τίτλο: «Η Εκπαίδευση ως ασπίδα εναντίον της διαφθοράς». Οι φοιτητές οι οποίοι θα βραβευθούν έχουν καταγωγή από τη Βραζιλία, […]

«Η εκπαίδευση ως ασπίδα εναντίον της διαφθοράς»

Πέντε μεταπτυχιακοί φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βραβευθούν, για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε εκδήλωση την οποία συνδιοργανώνουν η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς/παράρτημα Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με τίτλο: «Η Εκπαίδευση ως ασπίδα εναντίον της διαφθοράς».

Οι φοιτητές οι οποίοι θα βραβευθούν έχουν καταγωγή από τη Βραζιλία, τη Γεωργία, την Ελλάδα, τις Η.Π.Α. και το Καμερούν και έχουν εκπονήσει εργασίες με θέμα τη διαφθορά στη Γεωργία, την Ελλάδα, την Κροατία και την Τουρκία στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος «Πολιτικές και οικονομικές σπουδές στη σύγχρονη Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη» του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018, στις 18:30, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα χαιρετίσει η Πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος, Δρ. Άννα Δαμάσκου, και σύντομες εισηγήσεις θα απευθύνουν οι κύριοι Μιχάλης Σπανόπουλος, General Counsel, και Ζήνων Χατζηαντώνογλου, Head of Compliance and Operational Risk Management, της Black Sea Trade and Development Bank.

Διαβάστε επίσης
Σίνδος: Συνεχίζουν να μαγειρεύουν για γιατρούς και νοσηλευτές παρά το «λουκέτο»

Τον συντονισμό της εκδήλωσης και την παρουσίαση των εργασιών των μεταπτυχιακών φοιτητών θα έχει ο Πρόεδρος του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών και Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος Master’s Degree in Politics and Economics of Contemporary Eastern & Southeastern Europe του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθ. Χάρρυ Παπαπανάγος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η Διεθνής Διαφάνεια είναι ένα Παγκόσμιο Κίνημα Πολιτών, που πρωτοστατεί στη μάχη ενάντια στη διαφθορά.

Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης λειτουργεί από τον Μάιο του 2001 και πρόσφατα επαναδραστηριοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.