Αιμοδοσία σήμερα στο Καλοχώρι

Στο Δημοτικό Κατάστημα Το ραντεβού ανθρωπιάς στο Δήμο Δέλτα και ο κύκλος φθινοπωρινός κύκλος αιμοδοσιών για την Τράπεζα Αίματος συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κατάστημα Καλοχωρίου, από τις 9.30 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. Κάλεσμα στους κατοίκους του Δήμου Δέλτα για συμμετοχή στη αιμοδοσία απευθύνει ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος: «Είναι […]

Στο Δημοτικό Κατάστημα

Το ραντεβού ανθρωπιάς στο Δήμο Δέλτα και ο κύκλος φθινοπωρινός κύκλος αιμοδοσιών για την Τράπεζα Αίματος συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κατάστημα Καλοχωρίου, από τις 9.30 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ.

Κάλεσμα στους κατοίκους του Δήμου Δέλτα για συμμετοχή στη αιμοδοσία απευθύνει ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος: «Είναι γνωστό σε όλους ότι οι ελλείψεις σε αίμα είναι πάρα πολύ μεγάλες. Πρέπει όλοι όσοι μπορούν να δώσουν αίμα να ευαισθητοποιηθούν και να προσέλθουν. Εμείς από την πλευρά μας, σε συνεργασία με τα νοσοκομειακά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, φέρνουμε τα συνεργεία αιμοληψίας κοντά μας ώστε να χρειάζεται ελάχιστος χρόνος σε κάποιον για να αιμοδοτήσει. Ας σκεφτούμε το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, είτε είναι ασθενής είτε είναι συγγενής. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια ανθρωπιάς και πραγματικής κοινωνικής αλληλεγγύης».

Η Τράπεζα Αίματος αποτελεί μια κοινωνική δράση του Κοινωνικού και Πολιτιστικού Οργανισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Δέλτα τιμήθηκε τον Ιούνιο 2016 από τους Διευθυντές των Νοσοκομείων Θεσσαλονίκης «για τη δραστηριότητα που ανέπτυξαν στον τομέα της εθελοντικής προσφοράς αίματος και για την πολύτιμη συμβολή του στη διάδοση της ιδέας του εθελοντή αιμοδότη», δεδομένου ότι προσφέρει μεγάλο αριθμό φιαλών στα νοσοκομεία της πόλης.