Ανοίγει σήμερα ο Αστερόκοσμος στη ΔΕΘ

1.000 Άη Βασίληδες θα σχηματίσουν ένα ανθρώπινο αστέρι Τις πύλες του ανοίγει σήμερα ο Αστερόκοσμος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιστρέφει φέτος με περισσότερα παιχνίδια και υπόσχεται ένα ταξίδι με το έλκηθρο του Άη Βασίλη. Το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα είναι ανοιχτό από σήμερα μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Στα εγκαίνια, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα […]

1.000 Άη Βασίληδες θα σχηματίσουν ένα ανθρώπινο αστέρι

Τις πύλες του ανοίγει σήμερα ο Αστερόκοσμος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιστρέφει φέτος με περισσότερα παιχνίδια και υπόσχεται ένα ταξίδι με το έλκηθρο του Άη Βασίλη. Το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα είναι ανοιχτό από σήμερα μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Στα εγκαίνια, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 17:00 περισσότεροι από 1.000 Άη Βασίληδες θα σχηματίσουν ένα ανθρώπινο αστέρι στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος του μεγάλου αστεριού, που θα σχηματιστεί και να επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο πάρκο, το οποίο υπόσχεται να παρασύρει τους επισκέπτες σε μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Διαδραστικά παιχνίδια, θεματικά εργαστήρια, 16 παιχνίδια λούνα παρκ, δύο παγοδρόμια αλλά και πλήθος εκδηλώσεων θα περιμένουν όσους επισκεφθούν τα περίπτερα 13, 14 και 15 της ΔΕΘ.

Δείτε στιγμιότυπα εδώ:

Σε 23.000 τ.μ. το πλούσιο πρόγραμμα του Αστερόκοσμου, που διοργανώνεται από το Magic Park θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια, επιδείξεις αγωνισμάτων και ακροβατικών, face painting, συναυλίες και πολλά ακόμη, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το έλκηθρο του Άη Βασίλη.

Διαβάστε επίσης
Η μαγεία των Χριστουγέννων από αύριο στον Αστερόκοσμο στη ΔΕΘ

Ωράριο λειτουργίας

Καθημερινές 11/12-22/12 17:00 με 22:00

Σαββατοκύριακα 11:00 με 22:00 και από

23/12-7/1 11:00 με 22:00.

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Σε κάθε πενταμελή οικογένεια το ένα μέλος της έχει δωρεάν είσοδο

Τα ΑμεΑ και τα παιδιά κάτω του ενός μέτρου είναι δωρεάν.

Παράλληλα, προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ με είσοδο των οχημάτων από την πύλη εμπορίου.