Ανοίγει τις πύλες του το «Μαγεμένο Στρατόπεδο» στο δήμο Παύλου Μελά

Γιορτινές εκδηλώσεις από αύριο έως τις 19 Δεκεμβρίου Το χριστουγεννιάτικο χωριό «Μαγεμένο Στρατόπεδο» στο Δήμο Παύλου Μελά θα ανοίξει τις πύλες του το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου και αναμένεται να αποτελέσει τον αγαπημένο χριστουγεννιάτικο προορισμό της Θεσσαλονίκης για παιδιά και γονείς. Με τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά, της 34ης ταξιαρχίας και […]

Γιορτινές εκδηλώσεις από αύριο έως τις 19 Δεκεμβρίου

Το χριστουγεννιάτικο χωριό «Μαγεμένο Στρατόπεδο» στο Δήμο Παύλου Μελά θα ανοίξει τις πύλες του το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου και αναμένεται να αποτελέσει τον αγαπημένο χριστουγεννιάτικο προορισμό της Θεσσαλονίκης για παιδιά και γονείς.

Με τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά, της 34ης ταξιαρχίας και των πρώτων εθελοντών είναι έτοιμα τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, που δένουν απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον του πρώην στρατοπέδου όπως και τα εκθέματα από το Μουσείο Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης
Ενα... χριστουγεννιάτικο μπέρδεμα στη Θέρμη

Το παραμυθένιο σκηνικό θα φιλοξενήσει πάνω από 20 διαφορετικές θεματικές, με έμφαση στην εκπαίδευση και την ψυχαγωγία των παιδιών.
Το «Μαγεμένο Στρατόπεδο» θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 17:00 ως τις 20:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…