Ανοιξε τις πύλες του για 12η χρονιά ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μύλος των Ξωτικών Τρίκαλα

Χιλιάδες πολίτες διασκέδασαν στην επίσημη τελετή έναρξης

Με τον πιο παραμυθένιο τρόπο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η επίσημη τελετή έναρξης του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου της Ελλάδας.

Ο υπέρλαμπρος Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του και πήρε ζωή ξανά, με τον ουρανό να φωτίζεται από πολύχρωμα βεγγαλικά.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας και έστειλε μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Κάλεσε τον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Λάππα και τον πρώην Δήμαρχο και νυν Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, στέλνοντας μήνυμα ενότητας από το Μύλο των Ξωτικών.

Μύλος των Ξωτικών Τρίκαλα

Η παραμυθένια και συγκινητική τελετή έναρξης ολοκληρώθηκε με μια ανεπανάληπτη συναυλία από την εκρηκτική Josephine.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά όλους τους συντελεστές της τελετής έναρξης και συγκεκριμένα: Τους χορευτές της Σχολής Χορού Dance Project, την Ναταλία Διβάνη & τον Γιάννη Διβάνη, τους τραγουδιστές: Κατερίνα Μπαρμπαρούση, Ραφαέλα Μάνου, Χρήστο Μοδέστου, Ιουλία Γιώτα, Ευγενία Λιάκου, την θεατρική ομάδα Πολιτιστικού Εργαστηρίου Εαρ, το Δημοτικό θεατρικό Εργαστήρι και την Αντονέλλα Χήρα, το στούντιο ηχογραφήσεων του Μουσείου Τσιτσάνη και τον Στέλιο Καραγιώργο, την Ομάδα δράσης του Μύλου των Ξωτικών, τον Στέργιο Στάμο για τον σχεδιασμό των κοστουμιών, τον Γιώργο Τσιαντούλα για την σκηνοθεσία και την επιμέλεια της τελετής και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στην εκτέλεση της παραγωγής.

Μύλος των Ξωτικών Τρίκαλα

Χιλιάδες επισκέπτες έδωσαν το “παρών” και ανέδειξαν το Μύλο για ακόμη μια χρονιά ως την Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Ο Μύλος των Ξωτικών θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024.

Μύλος των Ξωτικών Τρίκαλα