ΑΠΘ: Ημερίδα καριέρας από το τμήμα Πληροφορικής

ΑΠΘ

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου Ημερίδα Καριέρας διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, από τις 10:00 μέχρι τις 15:00, στο Αμφιθέατρο ΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ, με στόχο τη γνωριμία φοιτητών και αποφοίτων του με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, τη Vodafone. […]

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Ημερίδα Καριέρας διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, από τις 10:00 μέχρι τις 15:00, στο Αμφιθέατρο ΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ, με στόχο τη γνωριμία φοιτητών και αποφοίτων του με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, τη Vodafone.

Η Ημερίδα Καριέρας, η οποία είναι η τρίτη κατά σειρά που διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ, απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και αποφοίτους Πληροφορικής, στο πλαίσιο ενημέρωσής τους για τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης του κλάδου.

Διαβάστε επίσης
Διαμαρτυρία στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, θα γίνει παρουσίαση της εταιρείας από εξειδικευμένα στελέχη στους αντίστοιχους τομείς δράσης της τόσο σε σχέση με τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης, όσο και αναφορικά με τη δυνατότητα προπτυχιακών φοιτητών για πρακτική άσκηση.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες ανοιχτές συνεντεύξεις, με την προσκόμιση Βιογραφικού Σημειώματος (15:00-18:00).